Billie Eilish visar upp sin draktatuering på Instagram
Billie Eilish visar upp sin draktatuering i en video på Instagram. - Foto: Skärmdump Instagram/Billie Eilish

Billie Eilish visar upp sin draktatuering på Instagram

Billie Eilish har länge varit öppen med att hon valt att dölja sin kropp på grund av tidigare osäkerheter. Men på senaste tiden har den amerikanska sångerskan börjat göra en vändning och fansen fick sig en glimt av hennes tatuering på Instagram.


Billie Eilish, 21, gav fansen en mycket sällsynt glimt av sin stora draktatuering på hennes högra höft på torsdagen, och publicerade en video där hon kunde ses visa upp sin tatuering i en formsydd crop-top.

Sångerska visade också upp sin silvriga navelpiercing. 

Billie Eilish har tidigare valt att dölja sin tatuering från allmänheten och även falt att klä sig i lössittande och täckande kläder. Hon har tidigare berättat om att hon inte känner sig bekväm med att visa upp sin kropp, något hon på senare år börjat överkomma. 

Relaterat
Senaste nytt

Graveyard tillbaka efter mental uppförsbacke

Al Di Meola fick hjärtattack på scen

Gitarristen Al Di Meola drabbades av en hjärtattack under en spelning på onsdagen i Bukarest. Han tog sig för bröstet, varpå han stapplade av scenen, enligt Deadline.

Måns Zelmerlöws diss mot Per Andersson: "GW ringer"

Per Andersson är en av Sveriges mest folkkära komiker. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om underhållaren, vilka gäller allt från hans tidigare fru och barn till hans shower och vin.

Claes Eriksson var nära att lägga ner karriären: "Det var motigt"

Claes Eriksson är känd som den humoristiska skådespelaren och manusförfattaren i gruppen Galenskaparna & After Shave. Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket googlar på mest om den folkkära humoristen.

Spotify ska översätta poddar med hjälp av AI

1 timme sedan
Spotify ska börja översätta poddar med hjälp av klonade röster och AI. Svenska poddar ska därmed kunna gå att ta del på andra språk - men med poddarens egen röst, rapporterar Breakit.

Starka reaktioner på inslaget i TV4: "SKANDAL!"

igår 20:37
Författaren Jens Lapidus medverkade i TV4 Nyhetsmorgon där han kommenterade den ökade osäkerheten och kriminaliteten. Han gav ett råd till allmänheten som fick kommentarerna på Nyhetsmorgons Instagram att flöda.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.