Kelly Osbourne
Kelly Osbourne har förändrats en hel del. - Foto: Mirek Towski/DMI via AP/TT Bild, Krister Larsson/TT Bild, Stella Pictures.

Kelly Osbourne ser HELT annorlunda ut: "Känner inte igen henne längre"

Kelly Osbourne har förändrats en hel del sedan sitt genombrott som tonåring. Nu har det gått så långt att hennes följare har svårt att känna igen henne.


Kelly Osbourne blev beroende av droger när hon var 13 år gammal. Det började med det smärtstillande medlet Vicodin. Sedan gick Kelly över till heroin eftersom det var "billigare". Till slut tog Kelly 50 tabletter om dagen och kräktes blod, något som brittiska The Mirror har skrivit om.

Kelly Osbourne år 2003. Bildkälla: AP Photo/Sang Tan/TT Bild
Kelly Osbourne år 2004. Bildkälla: Mirek Towski/DMI via AP/TT Bild
Kelly Osbourne år 2005. Bildkälla: AP Photo/Jim Cooper/TT Bild
Kelly Osbourne år 2007. Bildkälla: AP Photo/Jason DeCrow/TT Bild

Sedan dess har det hunnit hända en hel del.

Idag är Kelly Osbourne 38 år gammal och tillsammans med Sid Wilson, 46. Paret blev nyligen föräldrar till sonen Sidney, och hela familjen bor i Los Angeles.

Kelly Osbourne gick ner över 40 kilo

Kelly Osbournes utseende har förändrats en hel del sedan hon först syntes i rampljuset. Det kulörta håret är intakt, men mycket annat har ändrats drastiskt. Sedan Kelly har slutat dricka alkohol och ta droger så har Kelly Osbourne gått ner över 40 kilo. Hon har även gjort en gastric bypass-operation.

Kelly Osbourne ser nu helt annorlunda ut. Bildkälla: Stella Pictures.
Kelly Osbourne har gjort fillers och en gastric bypass. Bildkälla: Stella Pictures.
Kelly Osbourne idag. Bildkälla: Stella Pictures.

Men det är inte den enda förändringen. Kelly har även gjort fillers i ansiktet, och nu menar hennes följare att det hela börjat gå lite för långt.

"Hon har ett helt nytt ansikte", "Går inte att känna igen henne" och "Är det här Kelly?" är några reaktioner på hennes senare bilder.

Reaktioner på Kelly Osbournes senare bilder. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Det gör Honey Boo Boo idag – förlovad med kriminell 21-åring

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!