Mama June och Honey Boo Boo, Alana Thompson
Vad hände egentligen med Alana Thompson, eller Honey Boo Boo som hon kallades? - Foto: P Photo/John Bazemore, file/TT Bild, Instagram/honeybooboo. Bilden är ett montage.

Det gör Honey Boo Boo idag – förlovad med kriminell 21-åring

Alana Thompson blev Honey Boo Boo med hela världen. Idag har Alana hunnit fylla 17 år, och hennes liv ser nu helt annorlunda ut.


Honey Boo Boo, vars riktiga namn är Alana Thompson, blev känd genom TV-serien "Toddlers & Tiaras" och senare genom sin egen realityserie "Here Comes Honey Boo Boo". Serien följde Alana och hennes familjs liv, med fokus på deras sydstatskultur och unika personligheter.

Honey Boo Boo och Mama June år 2012. Bildkälla: AP Photo/John Bazemore, File/TT Bild
Honey Boo Boo tog världen med storm. Bildkälla: AP Photo/John Bazemore, File/TT Bild

Efter att "Here Comes Honey Boo Boo" avslutades har Alana Thompson och hennes familj deltagit i flera andra TV-program. 

Honey Boo Boo och Mama June år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Alana har bland annat varit med i "Dancing with the Stars: Juniors" där hon tävlade som en av de yngre deltagarna. Hennes mamma, Mama June, har haft en egen serie som heter "Mama June: From Not to Hot", som dokumenterar hennes viktminskningsresa och personliga utmaningar.


Honey Boo Boo idag. Bildkälla: Instagram/honeybooboo

Alana Thompson, som föddes den 28 augusti 2005, fyller 18 år i höst. I skrivande stund är hon väldigt aktiv på Instagram där hon har över en miljon följare. 

Alana Thompson är idag 17 år gammal och förlovad med sin Dralin. Bildkälla: Instagram/honeybooboo

Dralin Carswell är Honey Boo Boos pojkvän

Sedan 2021 har Alana varit tillsammans med Dralin Carswell. Dralin är fyra år äldre än Alana, och deras åldersskillnad har kritiserats i pressen. Detta då Honey Boo Boo var 16 år gammal när hon och Dralin började dejta varandra. 

Men, som In Tocuh Weekly har påpekat, så var det inget brottsligt med åldersskillnaden mellan paret då du är byxmyndig i Georgia som 16-åring. 

Dralin har ett mörkt förflutet. Han har bland annat gripits för rattfylla och anklagats för att ha sex med en minderårig. Den minderåriga flickan var inte Honey Boo Boo, utan en flicka som Dralin träffade innan han och Honey Boo Boo blev ett par.

Ett av Dralin Carswells mugshots. Bildkälla: WILKINSON COUNTY SHERIFF’S OFFICE

En 15-årig flickas mamma berättade för polisen att Dralin hade tagit sig in genom dotterns fönster och haft sex med 15-åringen. 15-åringen menade att sexet skedde med samtycke, och fallet lades ner, något som The Sun rapporterade om.

I februari tidigare i år greps Dralin återigen. Detta då han körde för fort. I passagerarsätet satt Alana. Dralin flydde då från polisen i sin bil, men han kunde senare gripas, rapporterade The Sun.

Den senaste tiden har Honey Boo Boo flashat en glittrande diamantring på sitt ringfinger, och det sägs att Honey Boo Boo och Dralin är förlovade. 

Mama June gick på crack och dejtade pedofil

Honey Boo Boos familj har haft sina andelar av problem och kontroverser, inklusive Mama Junes problem med droger och hennes relation med en dömd brottsling. Under en tid så dejtade nämligen Mama June den dömde pedofilen Mark McDaniel. Han avtjänade ett 10 år långt fängelsestraff för att ha förgripit sig på barn.

Pedofilen förgrep sig på Honey Boo Boos storasyster – nu dejtar han hennes mamma

I en live öppnade Mama June upp sig och berättade att hon började med amfetamin som hon gick på i fem år, för att sedan gå över till kokain och crack, något som The Sun har skrivit.

Idag är Mama June gift med Justin Stroud som hon träffade via TikTok. Precis som June så har Justin haft drogproblem, och har avtjänat ett kortare fängelsestraaff.

Honey Boo Boo bor med sin syster Pumpkin i Georgia

Idag har Alanas storasyster Lauryn "Pumpkin" Efird vårdnaden över Alana. 

Pumpkin och hennes make Joshua Efird bor tillsammans med sina fyra barn och Alana i Georgia.

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

1 timme sedan

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

2 timmar sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

2 timmar sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

idag 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.