Carolina Gynning
Carolina Gynning visar upp gadden. - Foto: carolinagynning/Instagram

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

Att Carolina Gynning har en rad gaddar är någonting de flesta vet om. Men tatueringen hon har på ryggen är det inte många som sett.


Den framgångsrika, oblyga och högljudda medieprofilen och designern Carolina Gynning, 44, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon är en framgångsrik konstnär, driver en populär podcast och är inte minst en riktig favorit på sociala medier.

Men utöver att göra succé med sin konst och smyckeskollektioner samt dyka upp i program då och då så är även Gynning en baddare på sociala medier. På Instagram följs hon idag av över 450 000 människor.

Carolina Gynning. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Och hennes Instagramflöde rör minst sagt upp känslor hos följarna. 

Gynning publicerar nämligen en hel del bilder på konstverk som bland annat föreställd en onanerande kvinna, en tårta som föreställde en vagina och en hel del bilder med fokus på stussen. På slutet har Gynning även fått veta hut av följarna som tycker att hon lägger upp för mycket bilder med fokus på kropp och träning

Men denna vecka var det någonting helt annat som fokus hamnade på. Nämligen Carolinas tatuering på ryggen, som inte alla sett. 

Carolina Gynning visar upp sin tatuering. Bildkälla: carolinagynning/Instagram
Carolina Gynning visar upp sin tatuering. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Och ja, den är ju onekligen väldigt mäktig. 

Senaste nytt

Hon är Dagermans dotter – och ambassadör

Uno Svenningsson på turné

Uno Svenningsson firar 40 år som artist och åker på jubileumsturné nästa år. Med start i Göteborg i mars gör han nedslag i totalt tolv svenska städer.

Nya samtal kring skådespelarstrejk

3 timmar sedan
Sedan den 14 juli har skådespelarfacket Sag-Aftra i USA, med över 160 000 medlemmar, strejkat. På måndagen hölls för första gången samtal med motparten sedan strejken inleddes, rapporterar Variety.

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

igår 18:56
Svenskar konsumerar medier i genomsnitt sju timmar om dagen – under 2022 ökade dagskonsumtionen med två minuter, enligt en ny rapport från Myndigheten för press, radio och tv. Det är bland unga som ökningen märks mest.

Tom Hanks om fejkad AI-reklam: "VARNING!!!"

igår 16:34
I en video som cirkulerar på nätet syns Tom Hanks marknadsföra en plan för friskare tänder.

Operan skjuter upp premiär efter dödsolyckan

igår 16:02
Arbetsmiljöverket har utfärdat ett arbetsstopp på Kungliga Operan i Stockholm efter dödsolyckan för snart två veckor sedan, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.