Renee Nyberg och David Hellenius
Renee Nyberg och David Hellenius bor i en magnifik våning. - Foto: Stella Pictures, Janerik Henriksson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Renee Nyberg och David Hellenius bor i megavåning – 200 kvadrat och sex rum mitt i city

Renee Nyberg och David Hellenius lämnade Bromma 2017. Flyttlasset gick till Stockholms innerstad – där bor paret i en magnifik våning.


David Hellenius, 49, och Renee Nyberg, 57, är två av Sverige mest folkkära programledare – och sedan år 2009 är de äkta makar. David såg vi senast som programledare för Masked Singer, och Renee har genom åren avverkat succé efter succé så som Bytt är bytt och Renées brygga.

Renee Nyberg och David Hellenius. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Renee Nyberg sommarpratar i P1

Just nu är Renee Nyberg som en av årets sommarpratare. Något som inte var helt självklart. Hon har nämligen nobbat erbjudandet att sommarprata flera gånger.

Det var inte helt självklart för Renee Nyberg att sommarprata. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det kan ju låta som en falsk blygsamhet. Jag har alltid ställt frågor, det har varit min grej. Jag har aldrig riktigt känt att jag är så intressant. Det har nog varit det, vad ska jag berätta som folk ska vara intresserade av?, berättade Renee för Expressen.

David Hellenius och Renee Nybergs råa skämt om Martin Timell

Så mycket pengar tjänar Renee Nyberg och David Hellenius

Parets framgångar syns givetvis på deras lönekonton. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Hellenius i flera års tid har plockat ut en månadslön på 43 000 kronor.

Renee Nyberg och David Hellenius. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT Bild

Men utöver det så har både han och Renee miljontillgångar i sina bolag. Deras gemensamma bolag Helny Produktion AB hade under 2021 totala tillgångar på lite under 53 miljoner kronor. Året därpå ökade tillgångarna till 82,2 miljoner kronor, enligt uppgifter som Nyheter24 då tog del av.

Det skrev Renee Nyberg och David Hellenius till Pernilla om Biancas talkshow

Så bor Renee Nyberg och David Hellenius i sin fantastiska lägenhet

År 2017 så sålde Renee och David sitt radhus i Bromma. Där hade de ett 216 kvadratmeter stort hus med bara 50 meter ner till Mälaren. Efter att de sålt sitt hus så flyttade David, Renee och deras son in till stan.

Renee och David slog till på en enorm lyxvåning mitt i Stockholm city. 

Parets lägenhet är hela 200 kvadratmeter stor och utgörs av sex rum. Huset ritades av arkitektduon Bocander & Cronvall och uppfördes 1929. Lägenheten är värderad till cirka 22 miljoner kronor, uppger Booli.

Inte dumt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!