Bianca Ingrosso, David Hellenius och Renée Nyberg
Bianca Ingrossos talkshow Bianca hade premiär i fredags. Nu berättar Biancas mamma Pernilla Wahlgren vad Renée Nyberg och David Hellenius skrev till henne. - Foto: Stella Pictures, Anders Wiklund/TT Bild. Bilden är ett montage.

Det skrev Renée Nyberg och David Hellenius till Pernilla om Biancas talkshow

I helgen dominerade Bianca Ingrosso tv-tablån när hennes talkshow "BIANCA" sändes både på fredagen och lördagen i Kanal 5. Nu berättar Biancas mamma Pernilla Wahlgren att hon fick ett meddelande från Renée Nyberg och David Hellenius om Biancas show.


I fredags var det premiär för Bianca Ingrossos talkshow "BIANCA" på Kanal 5. Första avsnittet gästades av artisten Magnus Uggla och hans dotter Agnes Uggla med vilken han har en podd.

Mer om hur mycket pengar Magnus och Agnes Uggla tjänar kan du läsa om här.

Även tv-profilen Mauri Hermundsson var på plats och berättade då bland annat om sin flickvän, och dessutom var Snabba Cash-stjärnan Evin Ahmad även hon inbjuden till premiären, och berättade då om en legendarisk scen som hon faktiskt improviserade fram.

Det andra avsnittet, som sändes på lördagen, gästades av entreprenören Amanda Schulman, racerföraren Marcus Ericsson och regissören Lasse Hallström.

Bianca Ingrosso med gästerna från lördagens avsnitt. Från vänster: Marcus Ericsson, Bianca Ingrosso, Lasse Hallström och Amanda Schulman. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso jämfördes med David Letterman

Recensionerna på Biancas talkshow har varit blandade. I Expressen hyllades Biancas premiäravsnitt och hon jämförs med David Letterman

I kommentarsfältet på Biancas Instagram och på talkshowens Instagramkonto så möts Bianca av både ris och ros. De som kritiserat programmet menar att det är väldigt mycket fokus på Bianca själv, något som även Aftonbladets recensent Karolina Fjellborg anmärkte på.

Bianca Ingrosso har mötts av både ris och ros. Bildkälla: Stella Pictures.

Det tyckte tittarna om Bianca Ingrossos talkshow

Några kommentarer om programmet lyder:

"Jag blir stressad av allt som händer... Jag är ett fan av Bianca. Jag hoppas hon tar några steg bak, slutar skrika och låter allt handla om gästerna istället"

"Så dåååligt! Hon fokuserar bara på sig själv. Låt andra prata, coola ner"

"Den här talkshowen är bara pinsam och hetsig och alltför självcentrerad. Tummen ner, det här är inte Biancas styrka. Hela intervjun med Lasse var cringe att se."

Andra tyckte att Biancas talkshow var kanon, och hon har även hyllats av sina följare för sin insats som programledare.

Sofia Wistams kritik mot Bianca Ingrosso: "Pratar lite fort" 

I det senaste avsnittet av "Wahlgren & Wistam" som Biancas mamma Pernilla Wahlgren har med tillsammans med Sofia Wistam så pratar duon om Biancas debut som programledare.

– Man märker redan på avsnitt två när hon blir lite mer varm i kläderna att hon kunde hålla ett lite lugnare tempo, säger Pernilla i podden.

Sofia Wistam har varit programledare i 27 år, så hon har minst sagt en del vana under bältet.

Sofia Wistam. Bildkälla: Stella Pictures.

– Mm, jag såg något klipp också och hon pratade rätt fort, jag säger då med mina kritiska programledarögon så var hon ju som man ofta är, så taggad och pratar lite fort helt enkelt. Men i avsnitt två så var det ju betydligt lugnare tempo så det kommer hon ju landa i, säger Sofia Wistam.

Bianca har fått en del kritik för att prata mycket om sig själv, men det tycker Sofia Wistam bara är bra och tycker att det känns "fräscht".

– Det blir liksom ge och ta. Inte bara "här kommer en gäst och ska ge, ge, ge", säger Sofia Wistam i podden. 

Det skrev Renée Nyberg och David Hellenius till Pernilla om Biancas talkshow

Pernilla Wahlgren berättar då att några som faktiskt hörde av sig till henne om Biancas talkshow var programledarparet Renée Nyberg och David Hellenius.  

Renée Nyberg har varit programledare sedan början av 1990-talet, och hennes make David Hellenius är ett känt ansikte i tv-rutan och har varit verksam som programledare sedan början av 2000-talet.

Renée Nyberg och David Hellenius hörde av sig till Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag fick faktiskt ett fantastiskt meddelande från Renee som skrev jättefina ord från både henne och David. Där dom verkligen lovordade henne. Och det behöver ju inte dom göra. Hade inte dom tyckt att hon klarade det så bra så hade inte dom skrivit det, jag är jätteglad för henne att hon har fått den här starten, det är jätteviktigt, berättar Pernilla i podden.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!