Robert Downey Jr
Robert Downey Jrs senaste bilder fångade genast följarnas uppmärksamhet... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Detaljen i Robert Downey Jr:s bild chockar tusentals: "Något som inte stämmer"

Robert Downey Jr la ut en bild på sig själv tillsammans med resten av Oppenheimer-skådisen. Och Roberts följare la genast märke till en väldigt märklig detalj. "Helt otroligt” och "Det är något som inte stämmer" var några reaktioner.


På Instagram har Robert Downey Jr, 58, nästan 56 miljoner följare. Vilket kanske inte är så konstigt. Många är det nog som är nyfikna på en av världens mest framgångsrika skådisar och hans vardag.

Mångfacetterade Robert Downey Jr har ju som bekant rönt enorm framgång i Marvel-universumet, och flera år i rad har han toppat listan när affärstidningen Forbes listar de bäst betalda skådespelarna i Hollywood.

Trots att han varit Oscars-nominerad två gånger under sin karriär så har ännu inte kammat hem någon statyett.

Robert Downey Jr. Bildkälla: Stella Pictures.

Bilden på Oppenheimer-gänget chockar fansen

Den 23 juli är det premiär för storfilmen Oppenheimer, regisserad av Christopher Nolan. Filmen handlar om den amerikanska fysikern Robert Oppenheimer som kom att kallas för "atombombens fader". 

Oppenheimer spelas av den irländska Peaky Blinders-stjärnan Cillian Murphy, och i andra roller ser vi bland andra Emily Blunt, Matt Damon och så Robert Downey Jr.

På Instagram delade Robert Downey Jr tidigare i veckan med sig av en bild på delar av Oppenheimer-gänget. Skådespelarstjärnorna såg ut att sitta på en takterass i New York, och på bordet ligger en pizzakartong.

"Hänger med mina Oppenheimer-kollegor", inledde Robert texten som visade Emily Blunt, Robert Downey Jr, Cillian Murphy, Matt Damon och Blunts make John Krasinski.

Emily Blunt, Robert Downey Jr, Cillian Murphy och Matt Damon. Bildkälla: Stella Pictures.

Detaljen i bilden chockar följarna

Bilden är redan en av Robert Downeys mest gillade bilder – sedan igår har det trillat in över sju miljoner likes. Inte heller kommentarerna har låtit vänta på sig. Fansen la nämligen märke till något oerhört ovanligt på bilden – och det handlar om Cillian Murphy.

Emily Blunt, Robert Downey Jr, Cillian Murphy och Matt Damon. I bakgrunden ser vi Emilys make John Krasinski. Bildkälla: Stella Pictures.

Cillian Murphy är känd för mycket, men kanske inte för att vara någon stor muntergök. Tvärtom får han ofta spela något dystra roller och i filmer som Inception, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Dunkirk och 28 dagar senare så har det inte direkt bjudits på någon skrattfest.

Cillian Murphy som Oppenheimer i Christopher Nolans storfilm som har premiär i juli. Bildkälla: Stella Pictures.
Cillian Murphy. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför fick Roberts följare sig en rejäl chock när de såg att Cillian Murphy log ett oerhört brett leende på bilden. Några av alla tusentals kommentarer lyder:

”Helvete ler Cillian Murphy?!?!”

”Helt otroligt”

”Det här är första gången som jag ser Cillian skratta – eller ens se glad ut. Det är något som inte stämmer”

”Jag visste inte ens att Cillian kunde skratta eller vara glad”

”Ler Cillian Murphy? Vad är det som händer?”

”Wow. Cillian Murphy är …glad

Reaktioner på Cillian Murphys leende. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!