Simon Sköld och Camilla Läckberg
Simon Sköld möts av kritik av sina följare. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Tuff kritik mot Simon Sköld: "Det vänder sig i magen på mig – skäms!"

Det stormar rejält kring Camilla Läckbergs make Simon Sköld. Nu kräver hans följare svar på hur han resonerar egentligen. 


Deckarförfattaren Camilla Läckberg, 48, har hundratusentals följare på Instagram. Där engagerar hon ofta med både bilder och texter, och Läckberg är inte rädd för att sticka ut hakan då och då.

I fjol gick hon till attack mot Amber Heard, som hade anklagat sin ex-man Johnny Depp för misshandel. Läckberg skrev på Instagram att hon inte trodde på Amber Heard.

“Jag har sett varje sekund, och nej jag tror henne inte. Inte alls faktiskt. Jag tror Amber Heard medvetet och utstuderat ville förstöra hans liv och karriär", skrev Läckberg på Instagram.

Camilla har även svingat mot artisten Little Jinder. Jinder kontrade då med att Läckberg inte borde använda sina "1 miljard följare till att hänga ut en annan kvinna som dålig feminist". Jinder skrev även att Läckberg kanske borde "köpa en hjärncell eller två för sina bokmiljarder".

Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla Läckberg väckte debatt – hon flyger business med Simon medan barnen flyger ekonomi

Camilla Läckberg skapade nyligen en het debatt på sin Instagram. Detta då Läckberg, som är god för nästan 190 miljoner kronor, skrev att när hon och maken Simon Sköld, 36, reser med barnen så flyger hon och Simon i business class, och barnen får sitta i ekonomi.

"Inser naturligtvis att jag kanske sticker handen i ett getingbo nu. Men jag är ärligt nyfiken på diskussionen", inledde Läckberg sitt inlägg. 

Simon Sköld och Camilla Läckberg flyger i business class. Barnen flyger i ekonomi. Bildkälla: Stella Pictures
Camilla Läckbergs följare reagerade starkt på hennes Instagraminlägg om hur hon reser med barnen. På bilden från vänster: Charlie Melin Läckberg, Polly Läckberg, Simon Sköld, Camilla Läckberg och Meja Eriksson. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon avslutade med "Fattar jag kommer få åsikter från båda ändarna av spektrat på detta. Och jag är uppriktigt nyfiken - hur skulle ni resonera i min sits?"

Diskussionen lät inte vänta på sig, och över 3 000 kommentarer har trillat in. En del följare höll med Camilla, medan andra gav deckardrottningen mothugg.

Simon Sköld möter kritik på Instagram

Någon som inte är glad över debatten som utvecklades är Simon Sköld. På sin Instagram, där han har över 100 000 följare, så riktade han svidande kritik mot Camillas följare.

"Har så svårt att förstå de här fenomenet på sociala medier där vi ska tala om för andra att de har eller gör fel. 99% av de som kommenterar är trevliga, delar sin åsikt som verkligen inte behöver vara samma som min. Sen finns det de som vill tala om hur fel andra gör och kan inte förstå hur de tänker", skrev han.

Många av Simons följare var det som kliade sig i huvudet och undrade hur han resonerade. Detta då Camilla hade efterfrågat en diskussion.

"I detta fall så bad Camilla om åsikter...väl medveten om att det skulle bli en storm i kommentarsfältet...då finns det inget att bli förvånad över."

"Märkligt upplägg att medvetet starta diskussion och be om åsikter och sen inte vilja ha åsikter?"

"Ja ni frågade visserligen oss följare vad vi hade för åsikter om ert flygarrangemang. Och vi svarade…"

"Alltså Simon? Ni frågar vad folk tycker men nu när 95% inte fattar vad ni håller på med så är det fel. Förklara!"

"Polly är lika gammal som mitt ena barnbarn bara tanken av att hon skulle sitta utan sina föräldrar som "lyxar" till det får det att vända sig i magen på mig. Man gör inte så! Iq fiskmås på alla era inlägg! Skäms!

Simon Skölds följare reagerade på hans inlägg. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Följarna reagerade starkt. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!