Ethan Slater och Ariana Grandes nya relation har väckt reaktioner hos fans och följare – av mer än en anledning.
Ethan Slater och Ariana Grandes nya relation har väckt reaktioner hos fans och följare – av mer än en anledning. - Foto: Stella Pictures och Jordan Strauss/AP

Följarna chockas över likheten mellan Ariana Grandes pojkvän och bror: "Identiska"

Popstjärnan är återigen under medialuppen, men den här gången reagerar hennes följare på likheten mellan den nya pojkvännen och sångerskans äldre bror.


Nyligen kom det fram att superstjärnan Ariana Grande, 30, och hennes motspelare i den kommande spelfilmsversionen av musikalen "Wicked" Ethan Slater, 31, är tillsammans.

Det nyblivna kärleksparet möttes av en virvlande hatstorm när nyheten om deras relation kom ut. Bland annat kallade följare på sociala medier Ariana Grande för "homewrecker". Läs mer om raseriet mot Ariana Grande här.

Ariana Grande har befunnit sig i flera kritikstormar den senaste tiden. Foto: Stella Pictures/Avalon

Den unga världsstjärnan väckte nyligen oro bland sina fans för sina senaste bilder på sociala medier, där hon anklagades för att se sjukligt smal ut.

Ariana Grande oigenkännlig på nya bilderna: "Trodde det var en 80-åring"

Ariana Grande dejtar en kopia av sin bror Frankie Grande

Slater är tekniskt sett fortfarande gift med sin ungdomskärlek Lilly Jay, men de två separerade nyligen. Enligt källor ska separationen skett innan Grande och Slater började dejta.

Men det nyblivna Hollywood-paret har lyckats skaka till internet igen. Den här gången är dock fokuset på en annan Grande – nämligen "7 Rings"-sångerskans äldre bror, Frankie Grande, 40.

På sociala medier har Ethan Slater bland annat beskrivits som en "rödhårig version av Frankie Grande". Foto: Stella Pictures

Frankie Grande och Ethan Slater – lika som bär?

Frankie Grande är inte ett helt obekant ansikte för mediavärlden. Bland annat medverkade han i säsong 16 av realityserien Big Brother UK, men han har även arbetat som programledare och skådespelare.

Den här gången är han på medietapeten för att användare på TikTok har lagt märke till en viss likhet mellan realitystjärnan och hans systers nya kärlek.

Några av kommentarerna lyder:

"Sigmund har gått in i chatten"

"De skulle bokstavligen kunna vara bröder"

"De är samma personer i olika typsnitt"

"Identiska"

Även Twitter-användare delar sina tankar kring likheterna mellan skådespelarna.


Skärmdumpar från Twitter.

Nog kan man nog se en viss likhet mellan de två. Frågan är hur mycket mer lika de skulle bli varandra om Slater vågade sig på en sminkning alá Frankie Grande eller om Big Brother-stjärnan tvättade av sig allt glam?

Tycker du att Frankie Grande och Ethan Slater är lika varandra? Foto: Stella Pictures
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!