Detta är Casper Janebrinks inkomst.
Detta är Casper Janebrinks inkomst. - Foto: Jonas Ekströmer/TT och Stefan Jerrevång/TT

Casper Janebrinks monsterinkomst – så mycket tjänar dansbandslegenden

Arvingarna kastade in en musikalisk bomb när de släppte den ikoniska dansbandslåten "Eloise", och bandets frontman Casper Janebrink har fortsatt vara i rampljuset med ständigt nya projekt. För närvarande står han i spetsen för Bingolotto tillsammans med Agneta Sjödin. Men vad är egentligen den framgångsrike mångsysslarens inkomst?


Bandet Arvingarna fick sitt genombrott i Melodifestivalen 1993 med den enormt populära låten "Eloise", som sedan representerade Sverige i Eurovision Song Contest. Den ikoniska låten har för närvarande genererat ungefär 39 miljoner streams på Spotify. Sedan deras seger 1993 har Arvingarna deltagit i Melodifestivalen totalt sex gånger.

Bandets sångare Casper Janebrink är ständigt aktuell med nya sidoprojekt. Bland annat tävlade han 2011 i TV4 produktionen "Körslaget" och representerade då sin hemkommun Partille. 2018 tog han hem vinsten i tv-programmet "Stjärnornas stjärna". Denna sommar är han aktuell som programledare i Bingolotto tillsammans med Agneta Sjödin. Om att jobba med Casper har Agneta Sjödin tidigare sagt:

– Det är så kul att jobba med Casper. Han har så mycket energi, så jag kan bara luta mig tillbaka, säger Agneta Sjödin till Hänt.

Casper Janebrink – så mycket tjänar dansbandslegenden

Casper Janebrink har varit verksam i musik och tv-branschen i nästan 30 år. Detta syns också på hans inkomst. Enligt handlingar som Nyheter24 tagit del av via Skatteverket hade Casper Janebrink under år 2022 en fastställd förvärvsinkomst på 749 600 kronor.

Läs mer: Bingolotto-drottningen Agneta Sjödins megalön – så mycket tjänar hon

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!