Detta är Agneta Sjödins inkomst.
Detta är Agneta Sjödins inkomst. - Foto: Henrik Montgomery/TT och Leif R Jansson/ TT

Bingolotto-drottningen Agneta Sjödins megalön – så mycket tjänar hon

Agneta Sjödin är ett välkänt ansikte i svenskarnas tv-rutor. Hon har under många år underhållit svenskarna i tv-produktioner som "Fångarna på fortet", "Sikta mot stjärnorna" och "Småstjärnorna", för att nämna några. Men hur mycket tjänar hon efter över 30 år i tv-branschen.


Agneta Sjödin började sin karriär inom tv-branschen 1990, då som ljustekniker men hon blev snabbt erbjuden att programleda "Tur i kärlek" tillsammans med Adam Alsing. Efter det följde många framgångsrika produktioner och karriären har gått som på räls. 

I ett inlägg som Agneta Sjödin publicerat på Instagram tänker hon tillbaka på karriären och sin egen personliga utveckling.

– Det gäller att fokusera på rätt saker under resans gång. Det är onekligen något som blir tydligare med åren. Tänk om jag hade förstått det redan då, skriver Agneta Sjödin på Instagram.

Agneta Sjödin - så mycket tjänar tv-legenden

Agneta Sjödin har varit verksam i tv-branschen i över 30 år. Detta syns också på hennes inkomst. Enligt handlingar som Nyheter24 tagit del av via Skatteverket hade Agneta Sjödin under år 2022 en fastställd förvärvsinkomst på 562 000 kronor.

Tilde de Paula Ebys pengaregn – så mycket tjänar programledaren

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
TV4
/