Pernilla Wahlgren och Linda Skugge
Linda Skugge skickar sexleksaker till Pernilla Wahlgren. - Foto: Stella Pictures, Lisa Arfvidson/TT Bild

Linda Skugge skickar sexleksaker och använda trosor till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren gick till attack mot Linda Skugge eftersom hon har skaffat OnlyFans. Nu skickar Linda Skugge en syrlig känga tillbaka – i form av använda sexleksaker...


Sedan i våras finns författaren och krönikören Linda Skugge, 49, på OnlyFans. På OnlyFans går Linda Skugge under namnet @ladylazarus2 och där har hon i skrivande stund över 1200 likes.

Materialet som Linda lägger ut är allt från sexfilmer till nakenbilder, och hon frågar ofta sina prenumeranter vad de önskar att se. Skugge skriver även målande beskrivningar på engelska om vad hennes bilder visar.

Författaren Linda Skugge finns nu på OnlyFans. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Några texter lyder: "Idag kan ni se en video när jag squirtar" och "Idag ska jag göra videos – här är en lista på vad jag och min heta kille ska göra..."

Linda Skugge på OnlyFans. Bildkälla: OnlyFans/Linda Skugge

På Instagram har Linda Skugge mötts av blandade reaktioner från sina följare – det kan du läsa mer om här.

Pernilla Wahlgren till attack mot Linda Skugge

För över en vecka sedan så gick artisten Pernilla Wahlgren till attack mot Linda Skugge och det faktum att hon har en OnlyFans-sida. 

I sin podd "Wahlgren & Wistam" så berättade Pernilla att Linda Skugge hade utsatt henne för ett drev år 2002, när Linda Skugge kritiserade Pernilla Wahlgrens avklädda bilder i tidningen Café. 

– Jag fick en chock – det är så sjukt, sa Pernilla om Skugges OnlyFans.

Pernilla Wahlgren på tidningen Cafés releasefest år 2002 för det numret där Pernilla utnämndes till Sveriges sexigaste kvinna. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Att Skugge idag gör hårdporr på OnlyFans menade Pernilla är "ödets ironi".

– Hon hetsade. Hon skrev krönikor om att det var vidrigt. Och hur kunde jag göra så här. Att jag som trebarnsmamma inte borde göra det här. Jag förstörde ju för feminismen och jag fläkte ut min kropp. Det var så fula ord, berättade Pernilla i sin podd.

Pernilla Wahlgren minns det drev hon utsattes för i början av 2000-talet. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Linda Skugge skickar sexleksaker till Pernilla Wahlgren

I veckan skrev Linda Skugge en längre krönika i Expressen där hon berättade varför hon hade valt att skaffa OnlyFans.

"Alla medier vill att jag pratar ut men jag säljer hellre fittan och thongs på OF än ger mig gratis till radio, tv och tidningar", skrev Linda Skugge i sin krönika. Vidare skrev Skugge att hon kände sig fullständigt likgiltig över Pernilla Wahlgren.

"Jag har annat att tänka på, som exempelvis min dagliga rännskita och smärtan överallt i hela kroppen som bara tar ett kort uppehåll när jag tränar", skrev Linda Skugge.

Men på Instagram riktade Linda Skugge under torsdagen en syrlig känga mot Pernilla Wahlgren.

"Alltings början, weviben med vilken jag smädade fel person i kulturbranschen och nu är den Pernillas (hon ska även få ett par använda candy thongs)", skriver Linda Skugge till en bild som visar sexleksaken We-vibe Chorus. 

Det är en parvibrator av silikon som, enligt Apoteas beskrivning, används för att ge G-punktsstimulans och klitorisstimulans samtidigt.

Linda skriver att Pernilla även ska få ett par använda "candy thongs", alltså sådana stringtrosor som är tillverkade av godisar

Linda Skugge skänker sina gamla sexleksaker till Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Instagram/lindaskugge
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!