Julia önskar att paret kan få tvillingar.
Julia önskar att paret kan få tvillingar. - Foto: Stefan Jerrevång/TT/Stella Pictures

Svindlande summan – så mycket är Julia och Bingo redo att betala för tvillingar

Julia och Bingo är öppna med att de har svårt att få barn ihop. I deras realityserie får vi följa paret när de besöker familjen Kardashians fertilitetsläkare och Bingo avslöjar vad paret är redo att betala för att få tvillingar.


Julia Franzén och Bingo Rimér har ett eget realityprogram, där får vi bland annat följa deras galna vardag. I ett av avsnitten får vi se de två turturduvorna förlova sig, något som Nyheter24 skrivit mer om tidigare.

Julia och Bingo är mitt uppe i en IVF-resa

Nu är paret mitt uppe i en IVF-resa, något som man också får se i programmet, vilket även Hänt rapporterat om. Paret har länge varit öppna med att de vill ha barn ihop, men att de har vissa svårigheter. Julia gjorde för en tid sedan ett fertilitetstest, och fick tillbaka ett dyster besked, vilket Nyheter24 skrivit mer om.

”Jag gjorde ju ett fertilitetstest, “för skojs skull”, för ett tag sen. Igår ringde de och berättade att jag inte hade så många ägg kvar. Jag har bra kvalité på äggen. Men jag tror att hon sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU.”, skrev Julia på sina Instagram när hon fått beskedet.

Bingo och Julia besöker en fertilitetsläkare

Nu har Julia och Bingo börjat sin IVF-resa för att försöka få barn. I parets realityserie på Prime Video får vi följa resan. I ett avsnitt besöker paret den amerikanske fertilitetsläkaren Dr. Andy Huang, som är känd för att bland annat ha hjälpt familjen Kardashian med IVF.

Så mycket är paret redo att betala för att få tvillingar

Julia hoppas på att paret ska kunna få tvillingar, medan Bingo är rädd för att det hela kan bli riktigt kostsamt.

– I samma mening som jag hörde Kardashian så tänkte jag att det här kommer bli dyrt, säger Bingo i serien och fortsätter:

– Pratar vi om en miljon kronor, då är det fortfarande ett hanterbart belopp. Men pratar vi om en miljon dollar, ja då får vi ju bo i tält med våra tvillingar.

/
/
IVF
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!