Isabella Resmark och programledaren Agneta Sjödin Bildkälla: TV4
Isabella Resmark och programledaren Agneta Sjödin Bildkälla: TV4

Robinson-profilens ord om Margaux Dietz i Fångarna på fortet: "Knuffa henne!"

Robinson-profilen Isabella Resmark har problem med att kontrollera sina känslor i kvällens avsnitt av Fångarna på fortet. Nu ryter hon till med "knuffa henne!".


Fångarna på fortet är ett TV-program som under många år fängslar tittarna med spänning och adrenalinkickar. Programmet har sänts över 28 länder runt om i världen. Fredagen 8 september välkomnar Gunde Svan och Agneta Sjödin några av våra mest folkkära kändisar. 

Programmet är känt för nervkittlande utmaningar och spännande ögonblick. Deltagarna pressar sig själva till max för att kamma hem vinsten. 

I synnerhet en av utmaningarna i kvällens avsnitt bjöd på lite extra spänning. 

Margaux Dietz och Isabella Resmark var med i samma lag Bildkälla: TV4

Robinson-profilen Isabella Resmark: "Knuffa henne"

Det hela gick ut på att två deltagare med hjälp av varandra skulle ta sig upp för en vägg fylld av hinder. Gunde Svan betonar att samarbete är avgörande i tävlingen.

Två av de som antog utmaningen i det blå laget var Margaux Dietz och Thomas Wassberg. Men samarbetsförmågan var inte allt för närvarande i början av tävlingen. 

Isabella Resmark var även hon med i det blå laget. Robinson-profilen är känd sedan tidigare som en riktig vinnarskalle och inte var det något undantag denna gång. 

Nerverna var svåra att hålla i styr och Isabella hade svårt att hålla tillbaka orden. Under den tidspressade situationen uppmanade hon Thomas Wassberg att knuffa Margaux Dietz. Hon bankade på dörren och skrek. 

– Knuffa henne långt bara 

Det blev minst sagt dramatiskt och vi ser fram emot fler nervkittlande avsnitt. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!