GVFÖ-paret har drabbats av missfall
GVFÖ-paret har drabbats av missfall - Foto: Christine Olsson/TT och Ulrika Malm/SVT

"Gift vid första ögonkastet"-paret har drabbats av missfall

Stina Thunberg och Fredrik Lindberg, kända för att ha träffats i SVT:s succéproduktion "Gift vid första ögonkastet" har drabbats av missfall, rapporterar Expressen.


Stina Thunberg och Fredrik Lindberg blev ett par under inspelningen av den senaste säsongen av SVT:s "Gift vid första ögonkastet". Under säsongen kunde tittarna följa det nya parets relation utvecklas från att först vara främlingar till att sedan bli ett riktigt par.

Försökt sedan förra året.

Expressen rapporterar att paret sedan förra året har försökt att bli med barn, något som visat sig vara svårt, men förra veckan fick paret äntligen ett positivt besked. Stina var gravid. Lyckan skulle dock inte bli långvarig och bara några dagar senare drabbades paret av missfall.

– Vi har varit väldigt ledsna och gråtit, kramats och bara varit med varandra, säger Fredrik Lindberg till Expressen.

Ser positivt på framtiden.

Paret ser dock positivt på framtiden och hoppas att de snart igen ska få ett positivt besked, att de återigen är med barn.

– Nu har vi ju lyckats en gång på naturlig väg och förhoppningsvis lyckas vi hela vägen nästa gång, säger Stina Thunberg till Expressen.

Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

igår 20:30

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

igår 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

igår 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

igår 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

igår 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

igår 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!