Jennie Walldén och Carina Berg
Jennie Walldén såg bilden på Carina Bergs kök och reagerade direkt... - Foto: Leo Sellén/TT Bild, Claudio Bresciani/TT Bild

Jennie Walldéns reaktion på Carina Bergs nya kök: "Såklart..."

Carina och Erik Berg la över 18 miljoner på sitt drömhus i Stocksund – och snabbt insåg de att de var tvungna att renovera en hel del. Nu är köket klart – och reaktionerna har inte låtit vänta på sig...


Det var år 2022 som Carina Berg, 45, och maken Erik Berg, 34, lämnade sin sekelskiftesvåning i innerstan för att istället flytta till den exklusiva Stockholmsförorten Danderyd.

Carina och Erik Berg har flyttat till Stocksund. Bildkälla: Stella Pictures.

Carina och Erik slog till på ett hus beläget i det extremt välbärgade området Stocksund. Huset, som byggdes 1960, utgörs av sju rum fördelade på 193 kvadratmeter. Den svindlande prislappen för huset var 18 150 000 kronor, men då fick de också en generöst tilltagen tomt på 1363 kvadratmeter till.

I Danderyd ligger Sveriges dyraste villor. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Paret har låtit huset genomgå en omfattande renovering. I sin podd "Gynning & Berg – hittar sig själva" som Carina har tillsammans med Carolina Gynning, så berättade Carina i vintras att de bland annat hittat mögel på vinden. 

Även ventilationen var tvungen att bytas ut då det visade sig vara ett radon-hus som paret Berg köpt.

En annan kändis som har råkat ut för något av ett skandalhus är Laila Bagge. När hon skulle bygga ut sitt hus så upptäckte hantverkarna att det var ett riktigt fuskbygge, fullt av mögel, myror och utan vattenbrunnar.

Carina och Erik Berg visar sitt nya kök efter renoveringen

Men Carina och Eriks fina hus i Danderyd är snart färdigställt, och efter att ha fått diska i badrummet så är äntligen parets nya kök färdigt.

"Det är det här med köksön då…" Men annars - det blev så fiiiint. Finare än vi kunnat drömma. Nu ska vi bli mästerkockar och alltid ha så här städat. För det sker väl automatiskt i ett så fint kök?", skrev Carina och la ut en serie bilder som visade parets nya kök som är från Nordiska Kök.

I kommentarsfältet är följarna imponerade över det snygga köket, och även den läckra, matta ekparketten är något som möts av beröm.

"Fiiint!!!", skriver Charlotte Perrelli, och influencern Alexandra Nord kommenterar "Trevligt på så många sätt".

Även stjärnkocken Jennie Walldén, 47, är imponerad av Carina Bergs nya kök.

Jennie Walldén har sett ett och annat kök under sin långa karriär. Bildkälla: Leo Sellén/TT Bild

"Såklart blir man per automatik mästerkock och kökspedant med sådant fint kök! Hälsar mästerkocken", skrev hon följt av en glad emoji.

Jennie Walldén blev genast förtjust i Carinas nya kök...Bildkälla: Instagram

Det tror vi också!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!