Arkivbilder.
Arkivbilder. - Foto: Anders Wiklund/TT/TV4

Linda Lindorffs omtyckta program läggs ner: "Lite ledsamt"

Ytterligare ett av TV4:s omtyckta program kommer att läggas ner. I ett blogginlägg berättar Linda Lindorff om sina tankar, efter det dystra beskedet.


Det omtyckta programmet “Bonde söker fru” hade premiär 2006. Eftersom programmet blev så omtyckt valde man att för åtta år sedan började sända sidoprogrammet “Bonde söker fru – kärlek åt alla”. 

Även detta program blev väldigt omtyckt, även om är lite annorlunda jämfört med vanliga Bonde söker fru. Brevskrivarna är lite färre till exempel och får aldrig komma hem till bönderna. Och all dejting sker på Siggesta gård, vilket även Hänt skrivit om.

Linda Lindorffs svar på kritiken mot Bonde söker fru 2023: "Hade blivit kaos"

Därför läggs det om tyckta programmet ner

Trots att Bonde söker fru – kärlek åt alla varit ett omtyckt program så kommer det läggas ned. Det meddelande programledaren Linda Lindorff, 51, på sin blogg.

I sitt blogginlägg skrev hon bland annat:

”Hur som helst så är det nu dags för Kärlek åt alla att ge plats åt något annat. Årets säsong är alltså den sista. Det beror inte på att TV4 inte vill ha det, för det här programmet går som tåget på Play och är ett av de största, utan att det ibland blir lite krångligt att göra alla bönder som presenteras av olika skäl. Jag älskar KÅA och har alltid gjort det. Älskar att jag får hjälpa alla. Tyckte det kändes lite jobbigt i början när vissa bönder skulle få klara dejtandet själva och blev så glad det jag fick veta att vi skulle följa alla bönder.”.

Avklädda scenen i Bonde söker fru 2023 chockade TV4:s tittare

"Det är förstås lite ledsamt"

Hon skrev också:

”Nu är den eran förbi och det är förstås lite ledsamt men jag tror också att det är för det bättre. Jag vet att det måste ske och känner också att det vore kul med ett nytt bondeformat att sända på Play. Det finns många idéer redan så låt se vad vi landar i.", skrev Linda Lindorff på sin blogg.

Linda Lindorff menar alltså att Bonde söker frus sidoprogram Kärlek åt alla inte kommer att läggas ned helt, men att det kan komma att bytas ut mot något nytt.

TV4-tittarna rasar på Linda Lindorff efter förändringen: "Tråkigt!"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!