Paow
Nu berättar Paow om vad som hände under operationen. - Foto: kattpaow/Instagram

Det hittade plastikkirurgen inuti Paows kropp under operationen

Paulina "Paow" Danielsson har nyligen lagt sig under kniven på nytt. Hon och Cristian Brennhovd tog en sväng till Turkiet där Paow bland annat bytte ut lite saker i kroppen.


Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund med pojkvännen Cristian Brennhovd i Turkiet efter att de båda gjort en rad skönhetsingrepp. 

Paow har tidigare svängt förbi Turkiet där hon opererat både rumpa, bröst, näsa samt gjort tandfasader. Sist hade hon med sig sitt ex Alexander Zobel som även han gjorde ett par operationer. 

Alexander Zobel och Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Men denna gång var det alltså norska Brennhovd som var med henne och under de senaste dagarna har hon visat upp skräckbilder på Cristian efter att han gjort fettsugning samt opererat näsan. 

I en intervju med Nyheter24 berättade Cristian Brennhovd exakt vad han hade gjort:

– Jag har gjort näsan och fettsugning på magen och ryggen samt under hakan, och så har jag fixat näsan så att den ser perfekt ut.

På bilden syns han med sina dräneringar i handen. 

Cristian Brennhovd. Foto: Privat

– Jag mår bättre nu än det var de första dagarna efter att jag drog ut dräneringen från magen och ryggen. Dränering är sådana rör de sätter in i mig för att ta ut vätskan som bildas inne i kroppen som de tar ut, berättade han. 

De operationerna har Paows kille Cristian Brennhovd gjort: "Otroligt nöjd"

Paow å andra sidan valde denna gång att förminska sina bröst och byta inplantat. Till en början ville hon göra dem större men ångrade sig i sista sekund. 

Hon skriver ut på sin Instagram att hon under sin senaste operation ska ha fått andra implantat än det var tänkt och att resultatet därför inte blev som planerat.

Bildkälla: plopp.paow/Instagram

Paow menar att hon under de senaste tio åren haft ont i bröstkorgen efter sin bröstoperation. 

Bildkälla: plopp.paow/Instagram
Bildkälla: plopp.paow/Instagram

Nu ska paret återhämta sig innan de beger sig hem. 

Paow opererade underlivet

En sak Paow berättade om för ett par månader sedan är att hon opererat sitt underliv. Detta när hon och Cristian gästade Youtubekanalen "Kontoret". 

Paow berättade om sin operation. Bildkälla: Youtube

– Jag har ju opererat min fiffi. Så jag har en barbiefitta. Därför hade jag inte legat på flera månader då man inte får. Så när jag låg med Christian kan man verkligen säga att.... det var bra haha, sa hon och fortsatte. 

– Nej men vi har väldigt mycket och bra sex. Jag har mer sex med dig än vad jag hade med mitt ex och då har vi bara träffats i fyra veckor. 

Men sedan sa Paow i en intervju med Expressen att operationen egentligen var lite onödig och att hon inte haft gjort samma sak idag. 

– Jag skulle ändå operera näsan så jag tänkte att jag kanske kunde göra detta också samtidigt. Om det var värt det? Egentligen inte, det skulle jag inte säga. Jag skulle inte göra om det, avslutade hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!