Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är nygifta! Men hur kommer paret att göra med sina efternamn? Det berättar nu Pernilla. - Foto: Caisa Rasmussen/TT Bild, Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren avslöjar hur hon gör med sitt efternamn – blir hon Bauer nu?

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer blev man och hustru den 2 december i Lidingö kyrka. Men hur ska det nygifta paret göra med sina efternamn – blir Pernilla Wahlgren nu Pernilla Bauer istället?


Den 2 december 2023 sa dom ja! Då blev Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, äntligen man och hustru. 

Den intima bröllopsceremonin ägde rum i Lidingö kyrka, och på plats för att bevittna Pernilla och Christian lova varandra evig trohet fanns den närmsta familjen i form av bland andra Christina Schollin, Hans Wahlgren, Pernillas bröder Linus, Niclas och Peter Wahlgren, och barnen Bianca och Benjamin Ingrosso.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig den 2 december 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla gifte sig i brittisk design – nämligen i det hyllade märket Needle & Thread som är en storfavorit hos många kändisar och kungligheter. Bland annat har Paris Hilton, Kate Middleton och Phoebe Dynevor synts i de vackra kreationerna.

Så mycket kostar Pernilla Wahlgrens bröllopsklänning – prislappen kommer chocka dig

Kommer Pernilla Wahlgren byta efternamn till Bauer nu?

I det senaste avsnittet av Pernillas podd Wahlgren & Wistam så pratar podd-duon om bröllopet, och Sofia Wistam pepprar minst sagt Pernilla med frågor. 

En av sakerna som Sofia är nyfiken på är hur de ska göra med sina efternamn. Pernilla är ju känd som Wahlgren för hela svenska folket – ska hon nu bli Bauer ute i stugorna istället?

– Heter du Wahlgren eller heter du Bauer numera?, frågar Sofia Wistam i podden.

Vinterbröllop för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

– Än så länge heter jag bara Wahlgren, det kan bli så att jag lägger till Bauer att det blir mitt lagliga efternamn. Men vi kommer inte döpa om serien till "Bauers värld", säger hon och skrattar. 

Så "Wahlgrens värld" blir inte "Bauers värld" – men dörren är inte stängd för att bli en Bauer ändå.

– Jag kommer nog inte kalla mig för Pernilla Bauer. Det är jättefint namn, men i så fall blir det Pernilla Wahlgren Bauer, heter jag i såna fall, berättar Pernilla i sin podd.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!