Carola Häggkvist
Carola Häggkvist väckte starka reaktioner i Nyhetsmorgon. - Foto: Stella Pictures, TV4

Upprörd stämning av Carola i Nyhetsmorgon: "Ser inte klokt ut"

Carola Häggkvist gästade Nyhetsmorgon – och en detalj fick flera tittare att reagera starkt. "Löjligt" och "Ser inte klokt ut" är några reaktioner.


Carola Häggkvist, 57, har haft ett fullspäckat år. Som 16-åring slog hon igenom med hitten "Främling" och nu firar hon 40 år som artist. Hennes karriär spänner över fyra decennier, och det har hon firat med turnéer och konserter land och rike runt.

Inför jul uppträder Carola lite här och där med sin imponerande julrepertoar, och när hon gästade Nyhetsmorgon i TV4 så levererade hon julstämning med sin sång.

Carola väckte starka reaktioner med sin kappa

I intervjun i Nyhetsmorgon så berättade Carola bland annat om sin son Amadeus, som ska gifta sig.

Men det var inte bara Carolas sång och det här med sonens kärlek som drog till sig uppmärksamhet i Nymo...

Carola var även klädd i en "snöbollskappa" som väckte starka reaktioner. Flera tittare reagerade på den speciella kreationen, som är designad av Karolin Lysén. Den ulliga kappan möttes av både ris och ros.

"Hur är hon klädd. Det ser ju inte riktigt klok ut", "Löjligt klädesplagg" och "Är det ett får?" var några reaktioner på Nyhetsmorgons Instagram. Andra hyllade den modiga looken.

"Så fin hon är i klänningen, fina Carola" och "Du är super vacker i denna vinterklänning" är några kommentarer som Carola mötts av på Nyhetsmorgons Instagram och på sin Instagram.

Kaos bland tittarna efter bilden på Lena Endré i Nyhetsmorgon: "Det enda man ser..."

Carolas kappa väckte starka reaktioner...Bildkälla: Instagram

Så mycket kostar Carolas kappa

För den som är sugen på att köpa en sådan kappa som Carola bär så är den inte jättebillig. För Expressen avslöjade Lysén att kappan skulle kosta cirka 20 000 kronor om hon skulle tillverka en ny.

Jenny Strömstedt skapade tittarkaos med sin kappa: "Så kanonsnygg"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!