Nicci Hernestig
Nicci Hernestig svarar nu på ryktet. - Foto: Stella Pictures, Instagram/niccihernestig

Nicci Hernestig på mystisk "dejt" i mellandagarna: "Jag var..."

Den nyblivna mamman Nicci Hernestig väckte uppmärksamhet när hon syntes på en restaurang i mellandagarna. Nu berättar Nicci vem det var hon var ute med.


Nicci Hernestig är nybliven mamma till dottern Chiara, som hon delar med ex-pojkvännen Andreas Deak. Nicci och Andreas träffades i realityserien Love Island, och efter att programmet sänts så avslöjade paret att de skulle få barn tillsammans.

I september meddelade paret att de gått skilda vägar, och deras uppbrott blev snabbt infekterat, och på sociala medier satte flera rykten igång. 

Privata meddelanden mellan Nicci och Andreas spreds som en löpeld, och när Nicci på sin Instagram offentliggjorde dotterns födelse så uppstod det genast en hetsig stämning i hennes kommentarsfält. 

Detta då en del personer gick in och skrev kommentarer om Andreas. Det fick i sin tur andra följare att gå in och försvara Nicci.

Ramaskri efter Nicci Hernestigs bild: "Så himla lågt av er"

exonphspoilerse fick tips om att Nicci Hernestig var på dejt

Det så kallade "spoilkontot" exonphspoilerse får ofta in mängder av tips från följare med ögonen på skaft. Något som hände nu i mellandagarna. Då skickade nämligen en person in ett tips där det stod att denne hade sett "Nicci ute med en kille igår..:".

En annan följare kritiserade det faktum att Nicci var ute "eftersom hon har en bebis hemma".

Men Nicci var snabb med att svara på vem det faktiskt var som hon var ute med. I ett direktmeddelande till Nessa Elie som driver kontot så broderade Nicci ut texten lite mer. 

"Nä ingen dejt! Jag hade julmys hemma med min äldre bror och syster, sen på kvällen åkte vi på middag. Jag var nykter och körde och ammade innan jag åkte och eftersom jag bor med mina föräldrar så var dom med pluttan till efter middagen då jag åkte hem och ammade igen! Den killen som flera har sett mig med var min fina storebror!", skrev Nicci i ett svar.

Nicci Hernestig svarar på vem hon var ute med i mellandagarna. Bildkälla: Instagram/exonphspoilerse

Niccis storebror heter Elton Hernestig, och på Instagram skrev även han om mötet med Nicci och Chiara. Nicci och Eltons pappa Micke gick bort i februari 2020, och både Nicci och Elton har genom åren öppet berättat om sorgen efter sin pappa. 

När Elton berättade om mötet med Nicci och sin systerdotter så gjorde han med en vinkning till pappan.

"Farsan skulle ha sett oss nu Fiffo!!Han hade varit lika stolt över dig o världens finaste Chiara som jag är. Älskar er och kommer för alltid att finnas där vid er sida", skrev Elton på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!