Jessica Wahlgren i bilolycka
Jessica Wahlgren berättar att hon har varit med om en bilolycka. Som tur är slutade allt bra, men hon var mycket rädd. - Foto: Stella Pictures, Anders Wiklund/TT Bild

Jessica Wahlgren i bilolycka: "Hela fronten på bilen är sönder"

Jessica Wahlgren skulle bara åka och köpa hamburgare på Max för att sedan vända hem igen. Så blev det inte. Bilfärden slutade nämligen i en otäck olycka.
– Jag svänger in mot en liten snödriva – tror jag, berättar hon.
Men det var inte en snödriva.


Entreprenören och makeup-artisten Jessica Wahlgren Norman, 49, driver podden Å andra sidan med sin bästa vän artisten Hanna Hedlund. I podden diskuterar kvinnorna högt och lågt – det kan handla om allt som mer ytliga ämnen som smink till relationer och livet i både stort och smått.

Nyligen öppnade Hanna upp sig i podden om skilsmässan från Martin Stenmarck – vad hon sa kan du läsa mer om här.

Bästa vännerna Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund poddar tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

Jessica Wahlgren i bilolycka

I det senaste avsnittet så avslöjar Jessica Wahlgren att hon i mitten av januari har varit med om en bilolycka. Den senaste tiden har hon inte sovit så bra. Och som om inte det vore nog så hade hon även maximal otur när hon skulle ta bilen för att köpa hamburgare på Max och sedan åka hem.

Jessica Wahlgren skulle bara köpa hamburgare på Max och sedan åka hem. Bildkälla: Stella Pictures.

– Precis när jag ska köra runt hörnet så kommer det en bil lite fort och jag får lite sladd. Jag är så rädd att jag ska få sladd mot bilen som kommer. Så jag svänger in mot en liten snödriva – tror jag, berättar hon i podden.

Men det var inte en snödriva.  

– Det är typ en betong…Uteserveringsramen om man säger så. Så jag ba "swosch"– värsta kraschen. Tar sönder hela fronten på min bil, berättar hon.

Hanna Hedlund är helt chockad över att Jessica varit med om den dramatiska bilolyckan, men också förvånad över att Jessica inte berättat något tidigare.

Jessica Wahlgren: "Jag blev så rädd"

– Det gick ju bra. Jag blev så rädd. Men den går fortfarande att köra med, men det är bara ett stort hål där rakt in. Det är plast därnere. Vilket var bra för det är väl inte lika dyrt tänker jag, säger Jessica Wahlgren.

Jessica Wahlgren förtydligar att hon körde väldigt sakta och precis hade startat bilen, men att hon ändå blev oerhört rädd.

– Man hinner bli så rädd. Just när man får sladd. För då tappar man kontrollen lite. Det kändes så förnedrande också, säger Jessica i podden Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Jessica Wahlgren Norman har en bil registrerad på sig. Enligt Biluppgifter.se är det är en grå Mini Countryman Cooper S E ALL4 årsmodell 2018 som hon köpte i juni 2023

En sån här bil – en Mini Cooper SE Countryman All4 från 2018 – har Jessica Wahlgren. Laddhybridversionen har en elmotor som driver bakhjulen. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!