- Foto: Stella Pictures & Instagram/Martin Melin

Martin Melins fiasko – avslöjade aprilskämtet: "Det sprack"

Martin Melin försökte sig på ett aprilskämt på sin Instagram. Men hans svaga photoshop kunskaper avslöjade honom snabbt.


April april, jag kan lura dig vart jag vill! Så tänkte kanske Martin Melin, Liberalernas rättspolitiska talesperson, när han försökte sig på ett aprilskämt. Men dessvärre blev inte utfallet riktigt som väntat. 

Politikern, som har 119 000 följare på Instagram, la ut ett aprilskämt men hans svaga photoshop-kunskaper avslöjade honom snabbt. Nu sågas han av följarna på Instagram och X.

Allt om Martin Melin: Barn, flickvän och tiden i Riksdagen

Den misslyckade bilden

Melin la ut en bild på sig själv i en astronautdräkt. Men den som kollar noga kan klart och tydligt se att bilden är manipulerad i photoshop.

Foto: Instagram/Martin Melin

Till inlägget skrev han: 

"Nu får jag äntligen berätta. Den 25 januari nästa år åker jag till månen. Efter 12 år av träning är det nu klart att det blir av. Tanken är att vi ska utforska luften på månen, och ta reda på om den är så syrefattig som forskarna påstår. Jag är både glad och såklart stolt över att ha blivit uttagen till den här expeditionen."

Martin Melin i debatt utanför Riksdagen: "Jag är djävulens advokat"

Inlägget sågas på X

På X sågas Melins aprilskämt. "Rörande photoshopjobb i Martin Melins första april-skämt", skriver en person. En annan person har kommenterat ""Luften på månen" Känns som att det sprack där va?"

Kritikstorm mot nya medlemmen i Idol-juryn: "Hur i helvete.."

Sanningen om "Fångarna på fortet" – som tittarna inte får se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!