- Foto: Stella Pictures & Instagram/Martin Melin

Martin Melins fiasko – avslöjade aprilskämtet: "Det sprack"

Martin Melin försökte sig på ett aprilskämt på sin Instagram. Men hans svaga photoshop kunskaper avslöjade honom snabbt.


April april, jag kan lura dig vart jag vill! Så tänkte kanske Martin Melin, Liberalernas rättspolitiska talesperson, när han försökte sig på ett aprilskämt. Men dessvärre blev inte utfallet riktigt som väntat. 

Politikern, som har 119 000 följare på Instagram, la ut ett aprilskämt men hans svaga photoshop-kunskaper avslöjade honom snabbt. Nu sågas han av följarna på Instagram och X.

Allt om Martin Melin: Barn, flickvän och tiden i Riksdagen

Den misslyckade bilden

Melin la ut en bild på sig själv i en astronautdräkt. Men den som kollar noga kan klart och tydligt se att bilden är manipulerad i photoshop.

Foto: Instagram/Martin Melin

Till inlägget skrev han: 

"Nu får jag äntligen berätta. Den 25 januari nästa år åker jag till månen. Efter 12 år av träning är det nu klart att det blir av. Tanken är att vi ska utforska luften på månen, och ta reda på om den är så syrefattig som forskarna påstår. Jag är både glad och såklart stolt över att ha blivit uttagen till den här expeditionen."

Martin Melin i debatt utanför Riksdagen: "Jag är djävulens advokat"

Inlägget sågas på X

På X sågas Melins aprilskämt. "Rörande photoshopjobb i Martin Melins första april-skämt", skriver en person. En annan person har kommenterat ""Luften på månen" Känns som att det sprack där va?"

Kritikstorm mot nya medlemmen i Idol-juryn: "Hur i helvete.."

Sanningen om "Fångarna på fortet" – som tittarna inte får se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Trodde aldrig..."

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

1 timme sedan
Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

1 timme sedan
Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.