Nicci Hernestig festade i Marbella med Haaland.
Nicci Hernestig festade i Marbella med den norska fotbollsstjärnan Haaland, som fullkomligen ägde DJ-båset. - Foto: Instagram/niccihernestig, Stella Pictures.

Nicci Hernestig på fest med Erling Haaland – videon avslöjar

Nicci Hernestig lever livet på den spanska solkusten, och där har det blivit både fest, sol och bad. En ny video visar även vem Nicci sprang på under en vild utekväll – nämligen den norska fotbollsstjärnan Erling Haaland...


Influencern och Twitch-streamaren Nicci Hernestig, 25, blev riktigt känd för svenska folket efter sin medverkan i realityserien Paradise, och senare kärlekssåpan Love Island. Det var där hon träffade hockeyspelaren Andreas Deak.

Nicci och Andreas blev ett par, och i juni 2023 meddelade de att Nicci var gravid och att de skulle få barn. Men kort efter att de meddelat den glädjande nyheten så stod det klart att Nicci och Andreas valt att gå skilda vägar.

Vad som verkligen hände har inte Nicci gått in närmare på, men i ett uppmärksammat klipp så delade hon med sig av ett kryptiskt meddelande.

"Det krävs självfallet mycket för att jag ska lämna pappan till mitt barn. Men jag kan helt enkelt säga att saker har hänt och jag har fått reda på saker som jag aldrig kunnat tro", sa Nicci.

I december 2023 födde Nicci dottern Chiara, som på italienska betyder ljus. Efter det turbulenta uppbrottet blev dottern Chiara ljuspunkten i Niccis liv. På morsdag skrev Nicci om känslorna att vara mamma.

"Det är den bästa känslan i hela världen att kolla på dig och veta att du är min lilla dotter & jag längtar att få uppleva livet med dig. Jag är så tacksam att jag fått just dig som dotter. Mamma lovar att ta hand om dig så bra jag bara kan & ge dig allt jag kan i livet. Jag lovar dig att jag ska ta an rollen som både mamma & pappa. Jag lovar att skydda dig från allt ont här i livet och ge dig de liv du förtjänar, för du förtjänar allt och lite till min lilla älskling! Jag älskar dig villkorslöst min fina dotter! Tack för att jag får vara din mamma! Du och jag mot världen".

Nicci Hernestig om sin drömman: "En trevlig och rolig kille"

Innan Nicci blev ihop med Deak så har hon dejtat profiler som Ben Mitkus, Marcelo Pena och Mathias Guss. Under våren blev Nicci Hernestig även omskriven i brittisk media då hon sågs på dejt med realityprofilen Davide Sanclimenti, 29.

Davide har över 1,6 miljoner följare på Instagram och över en halv miljon följare på TikTok. Känd blev han för sin medverkan i Love Island UK – ett program som han även vann med sin dåvarande flickvän Ekin-Su Cülcüloğlu.

LÄS MER: Nicci Hernestig på dejt med känd tv-profil – skapar rubriker

När Nicci gästade Alexandra Nilssons talkshow Under täcket så berättade hon att ett program hon är sugen på att göra är Bachelorette. I samband med det så avslöjade hon de krav hon har på en framtida partner.

– Det måste ju vara riktiga män. Jag har träffat ganska omogna killar. Jag tycker ju att din man är ju verkligen ett bra exempel. Liksom serivce minded, gentlemen. Det är inte många killar jag har träffat som är liksom så, sa Nicci till Alexandra Nilsson, och fortsatte:

– En jordnära, fin, serviceminded, trevlig, rolig kille, sa Nicci om sin drömman.

Nicci Hernestig önskar sig en jordnära och serviceminded kille. Bildkälla: Instagram/niccihernestig

Nicci Hernestig på fest med Erling Haaland

På Instagram har Nicci Hernestig nästan 270 000 följare, och där uppdaterar hon om sitt händelserika liv med både jobb, resor och mammaliv. I veckan har Nicci befunnit sig i soliga Spanien på en influencerresa tillsammans med ett svenskt företag. 

Under festligheterna så hamnade Nicci på en nattklubb i Marbella – och där dök den norska fotbollsstjärnan Erling Haaland upp i nattklubbsvimlet.

Haaland är den vänsterfotade anfallaren i Manchester City som tagit en hel värld med storm. När den ansedda tidningen The Guardian i fjol utsåg världens bästa fotbollsspelare så var det Haaland som hamnade på förstaplats.

Trots att han bara spelat i City sedan 2022 så är han redan på plats 12 över spelarna i City som gjort flest mål någonsin för klubben, rapporterade Guardian.

"Frågan är inte om Haaland kan stanna på toppen av världen, utan vem på jorden som kan ersätta honom", skrev The Guardian om den norska stjärnan.

Erling Haaland spelar i det norska landslaget och i Manchester City. Bildkälla: Stella Pictures.
Haaland firar att Manchester City tog titeln i Premier League våren 2024. Bildkälla: Stella Pictures.

Sedan våren 2022 så äger Haaland en enorm lyxvilla i Marbella. Hela huset utgörs av totalt 981 kvadratmeter, och tomten är över 2000 kvadratmeter. Utöver det har han utomhuspool och en fantastisk utsikt över Medelhavet. För huset betalade Haaland cirka 65 miljoner kronor, något som har rapporterats av norska TV2.

Citys tränare Pep Guardiola berättade skämtsamt om hur Haalands liv kan se ut i Marbella.

– Han kommer att vara i Marbella, helt säkert, och i Norge. Hur perfekt han kommer att vara resten av säsongen beror på hur han uppför sig i Marbella. Han kommer att spela golf och förhoppningsvis inte äta och dricka för mycket så han kan komma tillbaka i fin form till andra halvan av ligan, har Pep Guardiola sagt om Haalands liv på den spanska solkusten, enligt Aftonbladet.

Och visst ser den norska anfallaren ut att fånga dagen – och natten... 

Nicci Hernestig. Bildkälla: Instagram/niccihernestig

På Instagram la Nicci Hernestig nämligen i veckan ut ett videoklipp som visade hur Haaland intog DJ-båset på en fullsmockad nattkllubb, släppte ut sitt långa blonda hår, drog på sig en hatt och sedan satte igång med en vild dans. 

Iklädd skjorta och shorts från det franska modehuset Louis Vuitton så hoppade och dansade den norska stjärnan i DJ-båset som om det inte fanns någon morgondag.

Erling Haaland festar på en nattklubb i Marbella. Bildkälla: Instagram/niccihernestig

Erlin Haaland flickvän – det här är Isabel Haugseng Johansen

Sedan tonåren har Erling Haaland varit tillsammans med den norska fotbollsspelaren Isabel Haugseng Johansen, 19. Enligt brittiska The Sun så träffades Isabel och Erling i den norska staden Bryne, och de började dejta varandra när Haaland spelade i Dortmund.

– Isabel är känd för sin skönhet i Bryne. De har alltid känt varandra. Erling har världen vid sina fötter – och kvinnorna står på kö. Men han är en väldigt känslig kille och det är helt logiskt att han är med en tjej från sin hemstad som han känt i flera år. Han måste kunna lita på människorna i sitt liv och bara fokusera på fotbollen, sa en källa till The Sun då.

Manchester City's Erling Haaland med Isabel Johansen på Ballon d'Or på Theatre du Chatelet i Paris den 30 oktober 2023. Bildkälla: AP Photo/Michel Euler

Nyheter24 söker Nicci Hernestig.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/