Lördag 8 Maj
Stockholm

Emma Cornér ny bloggare på Nyheter24

Lär känna vår nya bloggare Emma Cornér.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I dag börjar Emma Cornér att blogga på Nyheter24. Vi tog ett snack med det 24-åriga modeproffset från Göteborg. Emma har tidigare bloggat på Vecokrevyn.com (spana in hennes gamla blogg här!) och arbetat som stylist.

Välkommen Emma! Hur känns det att börja blogga hos oss?

– Tack så mycket! Det känns superkul och spännande!! Jag känner mig verkligen redo att köra igång.

Du ska redan lämna oss och sticka till Göteborg! Vad händer där?

– Ja, jag vet! Känns faktiskt lite trist att inte vara här på denna härliga redaktionen på ett par dagar. Men jag kommer med all säkerhet att få kul i Göteborg med. Jag ska åka ner för att spana in NK.s höstmodevisning (vilket givetvis rapporteras om i bloggen), umgås med min kära familj och mina underbara vänner!

Vad kommer du att bjuda läsarna på i din blogg?

– Först och främst är det ju en modeblogg så därav kommer mycket att handla om just mode. Men sen är jag ju sådan som person som gillar att prata och även skriva så det kommer säkert slinka in lite annat smått och gott! Som kanske inte riktigt klassas under modekategorin. Eller på något vis kan det säkert göra det om än lite långsökt...Men majoriteten av inläggen kommer definitivt vara mode- trend- och inspirationsbaserade.

Årets hittills bästa köp?

– Jag shoppar ganska mycket, dessvärre kanske, men än så länge blir det relativt lätt! Min vita kuvertväska med silvernitar från Balenciaga. Den fyndade jag på Nathalie Schuterman-rean i sommras. Sen kan man ju diskutera vad som är ett fynd eller ej. Men hur som helst har den använts flitigt!

Vad klarar du dig inte utan i höst?

–Varma jackor, stickade tröjor, mössa och mina svarta uggs. Jag fryser ganska lätt så jag börjar pälsa på mig tidigt. Apropå det så vill jag helst inte vara utan min pälsväst!

Vilka bloggar följer du själv?

– Jag följer oftast bloggar i perioder. Ibland mer och ibland mindre. Däremot har jag mina utländska favoriter som jag kollar av dagligen, men dem håller jag gärna för mig själv...Jag vet tråkigt svar för er. Men självklart så läser jag mina vänners bloggar varje dag som Elin & Linns.

Kolla in Emmas blogg här!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela