Lördag 3 Dec
Stockholm

Exklusivt: Kissie timmarna innan operationen

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Nyheter24:s Quetzala Blanco tar Kissie på pulsen inför operationsdagen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du börjat ångra dig?

– Nej, det gjorde jag förut. Men nu är jag rätt säker och det är bara några timmar kvar nu, säger Kissie till Nyheter24.se på onsdagen, dagen innan den stora operationen.

Kommer du att kunna sova något?

– Jag får se, jag tror inte det...

Vad händer om det blir fel?

– Jag har en försäkring så de kommer rätta till det. Jag kommer nog bara bli sur om jag måste göra fler narkoser och så.

Du har ju bloggat om att du träffat bland annat Marie Plosjö. Har du fått några råd?

– Ja jag har fått flera bra råd och tips så att jag kan undvika att få ärr, tips om bröststorlekar och hur man inte får allvarliga ryggproblem.

Vad säger dina föräldrar?

– De säger inte så mycket, det är som en vanlig operation och jag har sparat ihop till den själv. Min pappa säger att jag ska fylla på ordentligt så jag slipper göra om det.

När vi intervjuade flera amerikanska plastikkirurger förra året så sade de att silikonbröstlooken är ”rolig för stunden, men omodern om något år”. Tankar?

– Man kommer alltid att vilja förbättra sitt utseende, trender ändras hela tiden. Däremot kommer det alltid att vara åtråvärt med det man inte kan få och stora bröst som sitter rakt upp är just en sådan sak.

Vilken kändis har de snyggaste silikonbrösten?

Victoria Beckham men inte så separerade. De är lagom stora. Pamela Andersons däremot är alldeles för stora. Natacha Peyre hade väldigt fin form på sina, men en storlek mindre skulle vara ännu snyggare.

Hur kommer du att fira?

– Jag får väl köpa någon snygg behå.

Vad säger din pojkvän om det hela?

– Min pojkvän sade att han ville ha mig naturlig men sen sa jag att jag skulle skaffa de största som fanns, haha. Nu tror jag att han har berättat de för sina killkompisar och de är väl jätteavundsjuka.

Och dina vänner?

Mina tjejkompisar är jättestöttande och är bara oroliga att jag gör för stora så att jag inte får ryggproblem sen. Och mina bögkompisar är överlyckliga för att de får klämma på dem, haha!

Följ Kissies operation exklusivt på Nyheter24.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.