Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hayden Panettiere klar för roll som sexmördare

- 22/09/2010, 14:32 -
1 av 2

All Over Press

2 av 2

All Over Press

En något överraskande roll klar för Heroes-stjärnan.

En amerikansk helylletjej. Så skulle nog många beskriva Heroes-skådespelerskan Hayden Panettiere, 21. Möjligheten finns dock att hennes titel kan komma att ändras efter hennes senast bekräftade roll.

Hayden ska nämligen spela sexmördare i den verklighetsbaserade filmen som handlar om mordet på den brittiska studenten Meredith Kercher år 2007, skriver Aftonbladet.

Mordet, som chockade hela USA, kom att kallas Halloween-mordet och var en djup tragedi. Den amerikanska studenten Amanda Knox, 22, mördade tillsammans med två män sin rumkompis under en påtvingad sexlex. Knox och de två männen var drogpåverkade vid händelsen, och skar halsen av Meredith Kercher.

Knox, som dömdes till 26 års fängelse, anses ha dubbel personlighet, något som nu Hayden Panettiere alltså kommer skildra. Filmens manus är skrivet av Wendy Battles, som tidigare skrivit bland annat CSI-avsnitt, och har premiär på den amerikanska tv-kanalen Lifetime under nästa år.