Kändisar är ärliga på Twitter

Twitter ger en inblick i kändisarnas vardag


Coldplay släpper turnedatum, Snoop Dogg vill att fler ska följa honom och Erykah Badu föder barn. Allt detta sker på kändisarnas Twitter, lång tid innan pressrealeser.

Precis som dina vänner på Facebook och Twitter uppdaterar sin status i tid och otid, med ointressanta saker som "Lisa tvättar", så gör kändisarna samma sak, fast lite mer intressant, men i andra fall inte.

Barack Obama twittrar från Vita Huset och Coldplay pratar om deras återkomst till studion. Britney Spears använder Twitter för att önska Gott Nytt År till sina fans. MC Hammer, en av de flitigaste kändistwittrarna som uppadaterar sin status hela tiden, uppger att han har varit vaken hela natten för att läsa Vanity Fair, säger MTV News.

Det finns dock vissa problem med Twitter. Flera falska konton har skapats, som en person som hävdade att han var Kanye West. Britney Spears Twitterkonto blev sexhackat. Detta är dock inget nytt, då samma sak hände med Facebook- och MySpaceprofiler. Twitter är på gott och ont, och än så länge fyller traditionell media sin funktion.

Skrivet av:

Senaste nytt

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.

Han har flest Grammisnomineringar i år

1 timme sedan
Thomas Stenström är nominerad i fem kategorier på årets Grammisgala och kan vinna priset för bland annat årets album.

Rebecca Stella gör comeback i "Paradise hotel"

1 timme sedan
Rebecca Stella leder återigen Paradise Hotel – och hon är riktigt taggad på PH som "det en gång var".

Gustav Mandelmanns ord väcker reaktioner: "En skam för Sverige"

1 timme sedan
Gustav Mandelmann, känd från TV4-programmet "Mandelmanns gård", har publicerat ett inlägg på Instagram som delat följarna i två läger.