Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kanye West vägrar göra gayporr

Nöje | 26/01/2009 11:11

Rapparen har fått nog av allt hat och alla rykten. Nu säger han nej.

Kanye West må vara framgångsrik och populär men låt inte det lura dig. Sångrapparen har sin beskärda del av hatare. Tusentals människor världen över som tillsammans med 50 Cent hoppas att West misslyckas i allt han gör. Nu har de kanske lyckats reta stjärnan en gång för alla. Kanye säger nämligen nej. Nej till gayporr.

De senaste veckorna har det gått rykten om att han skulle vara med i en porrfilm med killar och också tjejer för den delen. Ett rykte som uppenbarligen var grundlöst. Men när en hackare så tog sig in på stjärnans privata mejl och samtidigt startade ett Twitter-konto i hans namn var det många som började undra.

"Jag vet att folk kommer att se det här som ännu en anledning att hata mig, men fuck it. Jag är öppen för att göra porr. Fan, jag kan till och med göra bisexuella scener - jag, en till man och en kvinna, eller bara jag och två kvinnor. Jag vet att folk kommer att tycka att det är konstig skit, men jag är den jag är", skrev den falske Kanye West i ett utskick.

Nu går Kanye West till motattack i sin blogg. Och det är ett lite diffust försvarstal men likväl ett tydligt nej till gayporr.

"Varför kan ni inte låta mig vara stor... Nu har någon hackat mitt personliga mejlkonto och skickat meddelande till folk... välkommen till Kanye Wests värld! Jag hade precis mitt livs uppträdande inför vår nya president... därefter flög jag till Paris och visade min nya sko som jag designade med Luis Vuitton, som var en dröm. Snälla jag ber er, lämna mig ifred. Snääääääääälllllaaaa!!!!!! Låt mig vara stor!!!! Vem har jag skadat så att de vill förstöra mig? Vem har jag någonsin talat så illa om?", skriver Kanye West i sin blogg och avslutar sitt inlägg med:

"Jag talade med vår president för två dagar sedan... och nu det här... ta aldrig en bild från mitt Obama-uppträdande och sätt den bredvid ett sådant skitcitat som det där. Det är dålig smak. Det smutskastar mitt bidrag till det där eventet och är ett slag i ansiktet för alla som såg det. Kolla in hur snygg min kostym är... tillräckligt sagt".

West vägrar göra West:

Skrivet av: