Adam Alsing - sexigast på twitter?
1 av 4
Adam Alsing - sexigast på twitter? - Foto: Magnus Liam Karlsson / SCANPIX
Gry Forsell kanske?
2 av 4
Gry Forsell kanske? - Foto: All Over Press
Anders Timell - sexig?
3 av 4
Anders Timell - sexig? - Foto: Niklas Larsson / SCANPIX SWEDEN
Sexigast på hela twitter? Adam Alsing menar att så kan vara fallet.
4 av 4
Sexigast på hela twitter? Adam Alsing menar att så kan vara fallet.

Adam Alsing om sexigast-nomineringarna

Öppen för sexiga förslag: "Jag har facebook och det är vår..."


#twittersexigast

Vi bestämmer - men du är med och nominerar. Skriv en kommentar, ett mail till twittersexigast@nyheter24.se eller hashtagga din tweet med #twittersexigast så utser vi tillsammans de allra hetaste personerna.

Personer med mycket personlighet, humor, smarthet eller andra egenskaper som gör att de känns som det sexigaste vi kan hitta kommer att vinna. Bara personer som twittrar övervägande på svenska kan nomineras.

Det var i måndags Nyheter24 meddelade att vi ska kora twitters sexigaste. Och sedan dess har nomineringarna strömmat in. Antalet namn att ta ställning till vars sexighet ska vägas mot varandra är redan många. Bland de flitigast nominerade är programledaren och twittraren Adam Alsing - @adamalsing.

Hur känns det att vara bland de mest nominerade?

- Det är naturligtvis väldigt smickrande. Mycket roligare att anses sexig, vad det nu betyder i det här sammanhanget, än tvärtom, säger Alsing till Nyheter24.

Vad gör dig till en sexig twittrare?

- Ingen aning. Gissar att dom som röstat på mig likställer "sexigt" med trevlig, rolig, läsvärd men är det så att någon verkligen tycker att sexigt är sexigt så, ja, jag har Facebook och det är vår.

Vilka twittrare tycker du själv är sexigast?

- Jag har aldrig träffat @pojkfroken men han skriver väldigt roligt, bra och ibland kanske t o m lite utmanande. Annars är ju alltid @anderstimell och @gryforssell läsvärda. Min bror @pontusalsing twittrar ofta om kättja och nakendagar så han måste nog nämnas här också, fast på ett icke-incestuöst sätt of course.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!