Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie på sjukhus - fick kramp mitt på Drottninggatan

- 28/05/2011, 13:01 -

Eerobild/All Over Press

Föll plötsligt ihop, slog sig medvetslös och började blöda näsblod.

En av Sveriges största bloggare, Alexandra "Kissie" Nilsson, 20, föll ihop på Drottninggatan i centrala Stockholm under gårdagen.

Skakade på marken

– Hon satt på en bänk när vi kom förbi, sedan föll hon ihop och det såg ut som ett epilepsianfall. Hon blev stel som en pinne och krampade och skakade, säger ett vittne till Aftonbladet.

En folksamling uppstod runt den kända bloggaren som låg och skakade på marken under cirka en minut. När hon sedan vaknade till förstod hon inte vad som hade hänt, men en person förklarade för henne och ringde sedan ambulans.

"Uppdaterar imårn"

Väl på sjukhuset la Kissie upp ett par bilder på sin blogg och skrev: ”Hej, ligger inlagd på sjukhus över natten. Uppdaterar imårn.”

I dag - 24 timmar senare - är Kissie fortfarande kvar på sjukhuset.

Kissie har gjort sig känd för att uppmuntra unga tjejer till en ohälsosam kroppsyn. Hon har även hotat Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman efter ett antal artiklar på Nyheter24 om att hon delade ut propaganda för Nationalsocialistisk front.