Stockholm

Innelistan

Nyheter24:s Quetzala Blanco listar veckans höjdpunkter och bottennapp i nöjesvärlden.


Läs mer

1. Plura Jonsson

Plura och hans Eldkvarn är nu aktuella med sitt nittioelfte album. Titeln är "De berömdas aveny" och Plura hinner hämnas på sitt ex Kajsa Grytt, sjunga ut om kokainfadäsen i Göteborg, flörta hejdlöst med Dylan och självklart göra melankoliska kärlekslåtar i klassiskt Eldkvarn-snitt, som den löjligt vackra "Sång från Koster" (där han rimmar Koster på plåster!). På söndag kan ni läsa min söndagsintervju med Plura här på Nyheter24.

2. Paow

Nu kanske ni tror att jag blivit komplett galen. Vad gör en fjortisbloggare på den här listan? Men just den här veckan är Paow värd all kärlek och respekt hon kan få. Tycker att det var oerhört modigt av henne att gå ut och berätta att hon tagit kokain. Sen att hon började knarka för att hon fick ångest av sin tvätthög är väl...Tja, det är väl så läget ser ut nu helt enkelt. 

3. Kakan Hermansson

Är aktuell med talkshowen Kaka på Kaka på SVT Play. Hennes intervjustil är kaxig, rolig och samtidigt lugn och sidekicken Julia Frej är fantastiskt rolig – missa inte låten hon sjunger till Carina Berg

4. Lina Thomsgård

Italienska Vogue intervjuar Rättviseförmedlingens grundare Lina Thomsgård som nu planerar att öppna upp i både England, USA och Italien. Makten har mustasch, brukar jag ju säga. Inte så länge till hoppas jag. 

5. Rebecca och Fiona

Duon är aktuella med albumet "I love you, man" och verkar ha siktet inställt på att ta över världen. Det är coolt, trots Buffaloskorna de envisas med. 
 

UTE

Bingolotto

Vad är det med denna vansinniga Bingolottohysteri som tagit sig oerhörda proportioner? Det är som en timewarp tillbaka till 90-talet. Löpsedel efter löpsedel om Gunde Svans mystiska sjukdom, Leif "Loket" Olsson gör comeback och är plötsligt namnet på allas läppar och Lotta Engberg är mitt i allt i superproblem med rättvisan efter att hon jobbat svart. Bingolotto var skittöntigt när jag var liten och det är fortfarande skittöntigt och ett tråkigt permobilprogram. Så kan vi aldrig nämna detta igen? Tack.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.