- Foto: All over press

Ny American Psycho på gång

American Psycho från 2000 med Christian Bale i huvudrollen som en tyst mördare, kan få en remake.


Noble Jones, känd för att ha assisterat regissören David Fincher under "The Social Network", har blivit anställd av filmbolaget Lionsgate för att skriva en ny version av Breat Easton Ellis "American Psycho", uppger collider.

Tydligen ska Jones ha lämnat in sitt manus till Lionsgate för en månad sedan, och nu väntar man på godkännande från filmbolaget för att kunna påbörja projektet.

Filmen kommer inte ha samma budget som den tidigare och kommer heller inte utspela sig på 80-talet, utan i nutid.

Den tidigare filmen

Den tidigare filmen, från 2000, har Christian Bale i huvudrollen som Patrick Bateman - mannen med två sidor. Den ena som en framgångsrik investerare, och den andra som en pyskopatisk mördare.

/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Fugees återförenades på konsert

Fia Forsström hittade fansen utomlands

Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

1 timme sedan
En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Fransk rappare dömd för mord

idag 01:50
Den franske rapparen MHD, som egentligen heter Mohamed Sylla, har dömts till tolv års fängelse för att ha mördat en ung man i Paris 2018.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.