Radcliffe är mest känd som unge herr Potter.
1 av 3
Radcliffe är mest känd som unge herr Potter. - Foto: All over press
Olsen blev hyllad för sin insats i filmen "Martha Marcy May Marlene".
2 av 3
Olsen blev hyllad för sin insats i filmen "Martha Marcy May Marlene". - Foto: All Over Press
Elizabeth Olsen och Daniel Radcliffe kommer båda medverka i "Kill Your Darlings".
3 av 3
Elizabeth Olsen och Daniel Radcliffe kommer båda medverka i "Kill Your Darlings". - Foto: All Over Press

Stjärnsystern gör film med Daniel Radcliffe

Det nya stjärnskottet Elizabeth Olsen, syster till tvillingarna Mary-Kate och Ashley, är klar för att medverka i filmen "Kill Your Darlings", tillsammans med Daniel Radcliffe.


Filmen "Kill Your Darlings", som kommer att handla om författarna Jack Kerouac, Allen Ginsberg och William Burroughs som tillhörde Beatgenerationen, har fått ett hett namn på listan, nämligen Elizabeth Olsen, uppger Nextmovie.

Olsen kommer att spela Edie Parker, Jack Kerouacs flickvän.

Hyllad skådespelerska

Det är den tidigare okända systern i Olsen-skaran (bredvid systrarna Mary-Kate och Ashley) som har gett sin skådespelartalang till känna. Skådespelerskan blev hyllad för sin insats i sektfilmen "Martha Marcy May Marlene" och är med i kommande skräckisen "Silent House".

Härnäst syns hon i filmen "Liberal Arts", i vilken hon spelar mot "How I Met Your Mother"-stjärnan Josh Radnor och filmen "Red Lights" där hon spelar mot kända namn som Robert DeNiro och Sigourney Weaver samt spelar huvudrollen i kommande "Therese Raquin".

Andra stora namn

Några andra som är klara för "Kill Your Darlings" är "Harry Potter"- stjärnan Daniel Radcliffe som ska spela Allen Ginsberg, Jack Huston ("Twilight Saga: Eclipse", "Shrooms") som kommer spela Jack Kerouac och Dane DeHaan ("In Treatment") som Lucien Carr.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!