1 av 6
- Foto: Janerik Henriksson/SCANPIX
2 av 6
- Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX SWEDEN
3 av 6
- Foto: Ragnhild Haarstad/SCANPIX
4 av 6
- Foto: Rolf Höjer/SCANPIX
5 av 6
- Foto: JACK MIKRUT/SCANPIX SWEDEN
6 av 6
- Foto: Screenshot.

Carolas sjukaste & galnaste hjärnsläpp

I Tv4:s The Voice är Carola lika knasig som alltid. Men minns du stjärnans tidigare katastrofer? Nyheter24 friskar upp ditt minne.


Carola i The Voice

Varje fredag klockan 20.00 kan du se Carola i Tv4:s talangjakt The Voice.

Carola målar hjärta i blod
Under ett avsnitt av det populära talangprogrammet "The Voice", där Carola tillsammans med Magnus Uggla, Petter och Ola Salo utgör en så kallad stjärnjury, så hände något med Carola. Hon blev så tagen av en deltagares röst att hon slog sin tumme blodig när hon skulle rösta på honom. För Aftonbladet berättar Carola att hon målade ett hjärta av sitt blod. Ehrm.

Carola knackar dörr med Livets ord
-
Ja, hallå vi är några kristna som skulle vilja berätta om Jesus, säger Carola, i full åttiotalsmundering och pentat hår.
När Carola äntligen får napp hamnar hon i en liten diskussion om djävulen och tro. Det legendariska videoklippet avslutas med en minst sagt överlycklig Carola som skuttar runt på scenen och skriker hallelujah i falsett.


 

Carola mular fans med blommor
Sommaren 2005 gjorde Carola ett rutinuppträdande på folkfesten "Allsång på Skansen". Eller, det började så. Men Carolas nummer urartade totalt när hon plötsligt ryckte upp blommor - med jord och rötter och allt - ur en kruka på scen och kastade iväg blommorna på en stackars tjej i publiken. Diana Holmgren träffades av Carolas blomattack. Diana fick jord och allt i ansiktet och hennes fina rosa kläder blev ordentligt nedsmutsade, rapporterade tidningen Expressen då. Carolas försvarstal löd kort "Jag kände mig bara vild och glad".

Carola flippar på Livets Ord-mässan
Ett klipp från skräckfilmen "Exorcisten"? Nej. Det är bara Carola som släpper alla bromsar under en Livets Ord-mässa år 1990. Det svenska språket känns begränsat för att kunna beskriva vad som sker på det här videoklippet.Det bästa är att titta på videoklippet själv. Om du törs...


 

Carolas homoattack
– Samhället måste ge homosexuella hjälp och information så att de kan vänja sig av med sin onormala läggning, sade Carola till den norska tidningen Aftenposten under 90-talet.
Carolas beef med världens alla homosexulla fortsatte även ända in på 00-talet. År 2001 säger Carola till tidningen QX att "homosexualitet alltid kommer att vara något onaturligt". År 2002 ber hon om sitt ursäkt för sina uttalanden.

Carolas ungdomschock
Carola ska göra sig extra snygg inför sitt deltagande i Eurovision i Aten. Stenhård träning, hårextensions och Botox. Dessutom investerade hon i en "helt ny garderob. Klänningar med mycket rörelse i och rockigare jeans och toppar" var ledorden. Jan Guillou lackade på Carolas botoxfixering och menade att Carola såg lika stel och livlös ut som en affisch.

Carolas svältdiet
Carola ville gå ner ett par kilo och körde under 2007 en riktig svältdiet. Det enda sångerskan åt var en sockerbit, toast, några skedar naturell yoghurt och broccoli.

Carola köper en parfym och åker till Haiti
Jordbävningen i Haiti år 2010 nådde 7,8 på Richterskalan och krävde 85 000 människoliv. Hundratusentals personer uppges ha skadats. Behovet av mat och vatten till de drabbade var enormt. Carola, som har fadderbarnet Edens, 15, i Haiti, åkte till katastrofzonen. På flygplatsen köper Carola parfymen Hugo Boss Soul för 620 kronor. En månadslön för Edens under den tiden han arbetade är 150 kronor. Carola möter sitt fadderbarn Edens i ruinerna och överlämnar parfymen. Carola menade att parfymen var en passande gåva till en 15-åring.
– Det luktar gott men jag behöver mat och kläder, sade Edens till Aftonbladet.

Carola om Haiti: Det står i Bibeln
Carola, som reste med föreningen Hoppets Stjärna till Haiti för att spela in en stödfilm, var inte förvånad över naturkatastrofen. Carola menade att vi befinner oss i "tidens slut".
– Det är ju ingenting konstigt med det, sade hon till Aftonbladet.

Carola – en trafikfara
Är man Carola och har bråttom så är det där med trafikregler mindre viktigt. År 2006 körde hon i 160 km i timmen på 70-vägar. Polisen släppte henne. Utöver detta bil-issue har hon hunnit med att krocka en bil tre gånger på en dag och krockat bilar vid två andra tillfällen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.