Jake Gyllenhaal kan spela en före detta soldat i filmen "Motor City".
1 av 2
Jake Gyllenhaal kan spela en före detta soldat i filmen "Motor City". - Foto: AP Photo/Sang Tan/Scanpix
I den medverkar bland annat Gary Oldman, där han spelar skurken.
2 av 2
I den medverkar bland annat Gary Oldman, där han spelar skurken. - Foto: AP Photo/Chris Pizzello/Scanpix

Jake Gyllenhaal kan spela soldat - igen

Jake Gyllenhaal har blivit erbjuden en roll i kommande filmen Motor City, i vilken han kan spela mot bland annat Gary Oldman.


Skådespelaren Jake Gyllenhaal är just nu i förhandlingar om ersätta Dominic Cooper, som tidigare var klar för kommande filmen "Motor City", uppger Deadline.

Gyllenhaal har nyligen avslutat inspelningen av David Ayers film "End of Watch". Om han tackar ja till "Motor City" kommer han att spela mot Gary Oldman och Amber Heard.

Spelar före detta soldat

Filmen kommer regisseras av Albert Hughes, som tidigare gjort filmer som "From Hell" och "The Book of Eli". Den kommer att handla om en före detta soldat vid namn John Miller (Gyllenhaal) som sattes dit för ett brott han inte begått. Nu är han ute efter mannen som satte dit honom och som stal hans kärlek. Oldman har rollen som skurken och Heard som den kvinnliga huvudrollen.

"Motor City" låter inte helt olikt filmer som tidigare gjorts, och heller inte något helt främmande för Gyllenhaal då han tidigare spelat soldat (se "Jarhead" och "Source Code"). Gary Oldman har en tendens att ofta och bra spela den onde (se "Léon", "Det femte elementet" och "The Book of Eli"). Vad tror ni om den kommande filmen? Hoppas ni att Gyllenhaal får rollen?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.