Samuel L. Jackson jobbar än en gång ihop med Quentin Tarantino.
1 av 4
Samuel L. Jackson jobbar än en gång ihop med Quentin Tarantino. - Foto: Scanpix/ AP Photo/Matt Sayles
Regissören är närmast aktuell med sin "spaghetti western" Django Unchained.
2 av 4
Regissören är närmast aktuell med sin "spaghetti western" Django Unchained. - Foto: Stella Pictures
I den kommer vi att kunna se Christoph Waltz, som även han tidigare har arbetat ihop med regissören.
3 av 4
I den kommer vi att kunna se Christoph Waltz, som även han tidigare har arbetat ihop med regissören. - Foto: Scanpix/ Britta Pedersen
Ett annat känt ansikte är Leonardo Di Caprio, som kommer att spela en ond plantageägare i filmen.
4 av 4
Ett annat känt ansikte är Leonardo Di Caprio, som kommer att spela en ond plantageägare i filmen. - Foto: Scanpix/AP Photo/Matt Sayles

Samuel L. Jacksons hyllning till Tarantino

Samuel L. Jackson, aktuell i Quentin Tarantinos kommande westernfilm "Django Unchained", hyllar regissören.


Samuel L. Jackson är ett av många stora namn som medverkar i Quentin Tarantinos kommande westernfilm, "Django Unchained". Och nu sparar inte den stora stjärnan på respekten för regissören.

- Jag har fått möjligheten att jobba med en av de mest ikoniska filmskaparna vi haft, i alla fall under min livstid, säger Jackson i en intevju med The Hollywood Reporter.

- Det är en Tarantino-film, så man ödslar inte tid på att tänka "Ska jag göra det här eller inte?". "Jag gör det", för att jag vet att det kommer bli jättebra, säger han.

"En möjlighet"

Filmen handlar om slaven Django som, tillsammans med prisjägaren Dr. King Schultz, ger sig ut för att frita sin fru från den onda plantageägaren Calvin Candie. I filmen har Samuel L. Jackson rollen som Calvin Candies husslav, Stephen.

- Det är definitivt en möjlighet att upptäcka en tid i min historia som jag inte har tänkt på, och bemöta det på ett ärligt och väldigt dramatiskt sätt, säger Jackson.

Det är inte första gången som Tarantino och stjärnan jobbar ihop. Tillsammans har de tidigare samarbetat i filmer som "Pulp Fiction" och "Jackie Brown" - och nu är det alltså dags igen.

Samuel L. Jackson är närmast aktuell i superhjältefilmen "The Avengers" som har svensk biopremiär 27 april. "Django Unchained" får vi dock vänta ett tag till på, då den går upp på bio 18 januari 2013.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.