Samuel L. Jackson jobbar än en gång ihop med Quentin Tarantino.
1 av 4
Samuel L. Jackson jobbar än en gång ihop med Quentin Tarantino. - Foto: Scanpix/ AP Photo/Matt Sayles
Regissören är närmast aktuell med sin "spaghetti western" Django Unchained.
2 av 4
Regissören är närmast aktuell med sin "spaghetti western" Django Unchained. - Foto: Stella Pictures
I den kommer vi att kunna se Christoph Waltz, som även han tidigare har arbetat ihop med regissören.
3 av 4
I den kommer vi att kunna se Christoph Waltz, som även han tidigare har arbetat ihop med regissören. - Foto: Scanpix/ Britta Pedersen
Ett annat känt ansikte är Leonardo Di Caprio, som kommer att spela en ond plantageägare i filmen.
4 av 4
Ett annat känt ansikte är Leonardo Di Caprio, som kommer att spela en ond plantageägare i filmen. - Foto: Scanpix/AP Photo/Matt Sayles

Samuel L. Jacksons hyllning till Tarantino

Samuel L. Jackson, aktuell i Quentin Tarantinos kommande westernfilm "Django Unchained", hyllar regissören.


Samuel L. Jackson är ett av många stora namn som medverkar i Quentin Tarantinos kommande westernfilm, "Django Unchained". Och nu sparar inte den stora stjärnan på respekten för regissören.

- Jag har fått möjligheten att jobba med en av de mest ikoniska filmskaparna vi haft, i alla fall under min livstid, säger Jackson i en intevju med The Hollywood Reporter.

- Det är en Tarantino-film, så man ödslar inte tid på att tänka "Ska jag göra det här eller inte?". "Jag gör det", för att jag vet att det kommer bli jättebra, säger han.

"En möjlighet"

Filmen handlar om slaven Django som, tillsammans med prisjägaren Dr. King Schultz, ger sig ut för att frita sin fru från den onda plantageägaren Calvin Candie. I filmen har Samuel L. Jackson rollen som Calvin Candies husslav, Stephen.

- Det är definitivt en möjlighet att upptäcka en tid i min historia som jag inte har tänkt på, och bemöta det på ett ärligt och väldigt dramatiskt sätt, säger Jackson.

Det är inte första gången som Tarantino och stjärnan jobbar ihop. Tillsammans har de tidigare samarbetat i filmer som "Pulp Fiction" och "Jackie Brown" - och nu är det alltså dags igen.

Samuel L. Jackson är närmast aktuell i superhjältefilmen "The Avengers" som har svensk biopremiär 27 april. "Django Unchained" får vi dock vänta ett tag till på, då den går upp på bio 18 januari 2013.

/
/
/
Senaste nytt

Kiss gör som Abba – blir avatarer

3 timmar sedan

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.

Tjuvar stal delar ur Anselm Kiefer-staty

igår 13:40
Tjuvar har stulit delar av den tyske konstnären Anselm Kiefers staty som stod i ett varuhus i Frankrike. Stölden motsvarar ett värde på omkring 10 miljoner kronor, enligt åklagaren.