Miller har bland annat gjort Oscarsbelönade filmen "Capote".
1 av 3
Miller har bland annat gjort Oscarsbelönade filmen "Capote". - Foto: Stella Pictures
Francis Lawrence, vänster, och Bennett Miller, höger, har båda filmer på CVt att vara stolta över.
2 av 3
Francis Lawrence, vänster, och Bennett Miller, höger, har båda filmer på CVt att vara stolta över. - Foto: Montage/ Stella Pictures/ Scanpix
Lawrence har gjort kritikerrosade "I am Legend"
3 av 3
Lawrence har gjort kritikerrosade "I am Legend" - Foto: Stella Pictures

The Hunger Games önskelista - de kan regissera uppföljaren

Filmbolaget Lionsgate har gjort en lista på eventuella regissörer som kan göra uppföljaren till succén "The Hunger Games".


Nyligen stod det klart att "The Hunger Games"- regissören Gary Ross inte kommer att jobba med den andra filmen i trilogin, "Catching Fire". Filmbolaget Lionsgate har då agerat fort och sammanställt vilka de skulle vilja se bakom kameran. Med på listan finns stora namn som David Cronenberg, Alfonso Cuarón och Alejandro González Inárittu.

Ytterligare två namn har nu tillkommit - namn som kanske har lite större chans och trovärdighet i att kunna få jobbet. Det är Bennett Miller ("Moneyball") och Francis Lawrence ("Constantine") som båda har varit i diskussion om att axla uppföljaren.

Måste skjuta upp sin film  - igen

Miller håller dock på med en film som går under namnet "Foxcatcher" med en del kända namn som Mark Ruffalo och Steve Carell med på rollistan. Filmen skulle påbörjat sin inspelning i höstas, men sköts upp. Väljer Miller att ta sig an uppföljaren blir han tvungen att återigen flytta inspelningen för "Foxcatcher". Men vill han göra det?

Lawrence schema är för tillfället ganska tomt, med endast en tevefilm på schemat, så oddsen ligger på hans sida.

Vem skulle ni helst se som regissör till filmen? Miller, som gjort succér som "Capote" och "Moneyball" - eller Lawrence med filmer som "Constantine" och "I am Legend"?

Lionsgate uppges nu ha erbjudit Francis Lawrence jobbet att regissera "Catching Fire".

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!