Än en gång får vi se Danny Trejo i rollen som Machete.
1 av 3
Än en gång får vi se Danny Trejo i rollen som Machete. - Foto: Stella Pictures
Robert Rodriguez har tidigare sagt att han gärna vill ha Mel Gibson i filmen.
2 av 3
Robert Rodriguez har tidigare sagt att han gärna vill ha Mel Gibson i filmen. - Foto: Stella Pictures
Ett stort namn till filmen "Machete Kills".
3 av 3
Ett stort namn till filmen "Machete Kills". - Foto: Stella Pictures

Uppföljaren Machete Kills lockar Mel Gibson

Mel Gibson är just nu i förhandlingar om att medverka i Robert Rodriguez uppföljare "Machete Kills".


I den första filmen fick vi se Danny Trejo i rollen som Machete, med ett stort sällskap av kända namn. Bland annat dök Robert De Niro, Jessica Alba, Lindsay Lohan och Steven Seagal upp i filmen. Nu ser det ut som att även uppföljaren, "Machete Kills", kommer få en del stora namn på rollistan.

Regissören Robert Rodriguez har tidigare sagt att han har varit intresserad av att ha Michelle Williams och Mel Gibson med i uppföljaren, och nu ser det ut som att han är halvvägs där med Gibson i förhandlingar. Vilken roll Gibson är avsedd för är ännu okänt.

I den andra delen av en planerad trilogi kommer vi att få följa Machete när han blir värvad av den amerikanska regeringen för ett tillsynes omöjligt uppdrag. Han måste ta sig an olika hinder, med mål att hindra en man från att skapa krig över hela planeten.

/
/
/
Senaste nytt

Kiss gör som Abba – blir avatarer

3 timmar sedan

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.

Tjuvar stal delar ur Anselm Kiefer-staty

igår 13:40
Tjuvar har stulit delar av den tyske konstnären Anselm Kiefers staty som stod i ett varuhus i Frankrike. Stölden motsvarar ett värde på omkring 10 miljoner kronor, enligt åklagaren.