Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Cameron Diaz och Benicio Del Toro i actionkomedi

- 11/05/2012, 14:14 -
Del Toro spelar maffiaboss.
1 av 2

Del Toro spelar maffiaboss.

SCANPIX

Cameron Diaz spelar fastighetsmäklare som nyss skiljt sig.
2 av 2

Cameron Diaz spelar fastighetsmäklare som nyss skiljt sig.

SCANPIX

Cameron Diaz verkar inte ha lärt sig att hålla sig borta från actionkomedigenren, trots "Charlies Änglar"-filmerna. Nu gör hon ett nytt försök med Benicio Del Toro vid sin sida i filmen "Agent: Century 21".

Actionkomedier är svåra att lyckas med. De dåliga exemplen är alldeles för många för att ta upp. Men när en actionkomedi väl lyckas kan det bli riktigt roligt. Minns bara "Dödligt Vapen" och "Men in Black" till exempel.

Cameron Diaz har haft lite halvsvårt att lyckas i just denna genre, men nu får hon chansen bredvid Oscarsbelönade ("Traffic") Benicio Del Toro.

Enligt Variety kretsar filmen "Agent: Cenutry 21" kring Diaz karaktär, en nyskild fastighetsmäklare som söker spänning i vardagen och tackar ja till ett jobb som leder henne rakt in i det mexikanska drogkriget.

Del Toro ska spela maffiabossen som får sympatier för Diaz och ger henne en chans att klara livhanken genom att göra ett jobb åt honom.

Filmen regisseras av den danske debutanten Adam Hashemi.