Del Toro spelar maffiaboss.
1 av 2
Del Toro spelar maffiaboss. - Foto: SCANPIX
Cameron Diaz spelar fastighetsmäklare som nyss skiljt sig.
2 av 2
Cameron Diaz spelar fastighetsmäklare som nyss skiljt sig. - Foto: SCANPIX

Cameron Diaz och Benicio Del Toro i actionkomedi

Cameron Diaz verkar inte ha lärt sig att hålla sig borta från actionkomedigenren, trots "Charlies Änglar"-filmerna. Nu gör hon ett nytt försök med Benicio Del Toro vid sin sida i filmen "Agent: Century 21".


Actionkomedier är svåra att lyckas med. De dåliga exemplen är alldeles för många för att ta upp. Men när en actionkomedi väl lyckas kan det bli riktigt roligt. Minns bara "Dödligt Vapen" och "Men in Black" till exempel.

Cameron Diaz har haft lite halvsvårt att lyckas i just denna genre, men nu får hon chansen bredvid Oscarsbelönade ("Traffic") Benicio Del Toro.

Enligt Variety kretsar filmen "Agent: Cenutry 21" kring Diaz karaktär, en nyskild fastighetsmäklare som söker spänning i vardagen och tackar ja till ett jobb som leder henne rakt in i det mexikanska drogkriget.

Del Toro ska spela maffiabossen som får sympatier för Diaz och ger henne en chans att klara livhanken genom att göra ett jobb åt honom.

Filmen regisseras av den danske debutanten Adam Hashemi.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.