Torsdag 5 Aug
Stockholm

Tio anledningar till att en nattklubb är bättre än en pub

Det är helg! Det är dags att ha kul! Det är dags att INTE besöka en pub!

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om man tycker annat...

Håller du inte med?

Läs Gustav Holmströms lista om varför en pub är bättre än en nattklubb.

Pub luktar prutt

Inne på pubbar står luften stilla. Detta resulterar ofta i att det luktar inlagd prutt där inne. Denna lukt får mig att sakna tiden man fick röka inne på krogen.

Den enkla flykten

"Tjaaaee kexet, här står du ju och smular". Tack men nej tack. Raggar någon osoft på dig slipper du känslan av att sitta fastklämd i en bar eller vid ett bord. Det är bara att vimla iväg och försvinna in i folkmassan. 

Rökrutan är alltid en fest i sig

Jag skämtar inte när jag säger att 90% av de roligaste människorna jag känner har jag träffat i rökrutan utanför nattklubbar. Det är som att rökare har någon slags hemlig sekt i festvärlden där bara de roligaste får vara med.

Du slipper de fastgrodda stammisarna i hörnen

På nattklubbar slipper du de treögda stammisarna i hörnen som många gånger kommit att bli en del av inredningen.

Matosen

Folk är här för att festa, inte äta. Du slipper att komma hem och lukta som en friterad kycklingvinge. 

Robotdansen

Om du så mycket som gungar till musiken inne på en pub ser du ut att tillhöra stängd avdelning på mentalsjukhuset. Annat är det på nattklubb. Alla är så inne i sitt eget dansande att man i princip kan dansa som en gravid apa utan att någon bryr sig.

Belysningen

Det är dovt ljus så du behöver egentligen inte bry dig märkvärt om hur du ser ut. Quasimodo kan se ut som Beyoncé i nattklubbsljus. 

Inträdet

Japp, jag ser inträde som ett STORT plus då de sållar bort mycket bös. Och med bös menar jag dräggiga människor. You know who you are...

Öppettiderna

Vem fan går hem klockan två? Partypoopers that's who! Många nattklubbar har öppet till fem. Med andra ord – tidsmässigt kan du sätta dina egna gränser. Let's party!

Det sociala

Alla tappar bort sitt gäng så du kan i princip ta kontakt med vem som helst då folk ofta står ensamma/söker kontak då alla alltid tappar bort varandra.


Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela