Onsdag 28 Sep
Stockholm

Miley Cyrus kom, sjöng, twerkade – och drog

1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

Hon kastade pengar på scen, twerkade loss, uppmanade publiken att hångla med varandra och berättade hur sjukt snygga hon tycker att stockholmarna är.
Men så fort musiken tystnat lämnande Miley Cyrus Sverige.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
En vild turné

Miley Cyrus "Bangerz"-turné är som sagt i full gång. Fram tills nu har stjärnan bland annat hunnit skämta om våldtäkt, uppmanat publiken att supa och knarka och utför oralsex på scen. Läs mer här.

– Jag älskar er så jävla mycket, sa hon till publiken under uppträdandet i Globen på fredagskvällen, och bad dem sedan att hångla med varandra, enligt Aftonbladet.

Lämnade landet i privatjet

Men efter den svettiga och minst sagt kärleksfulla konserten på Globen i går gick sångerskans turnébuss direkt till Arlanda. Strax före klockan ett på natten lämnade hon landet i en privatjet i sikte mot Helsingfors och helgens spelning.

En svängom i Stockholms nattliv fanns det inte tid för.

Dissat Stockholm tidigare

Detta var dock inte första gången Miley Cyrus, 21, dissade Stockholm. I torsdags struntade hon i kompisarna i Icona pops fest för att istället twerka loss i Oslo.

Men innan konserten i Globen tog slut hann hon åtminstone dricka lite vatten på scen, spotta ut det över publiken och säga:

– Jag ber om ursäkt för att jag inte lyckats göra er våta i kväll, skriver Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.