Onsdag 17 Aug
Stockholm

Blondinbellas bajschock – "han gjorde nummer två och det hördes tydligt"

Isabella Löwengrip.
1 av 3
Isabella Löwengrip. Foto:
Tillsammans med maken Odd och sonen Gillis är Isabella nu ute på resande fot.
2 av 3
Tillsammans med maken Odd och sonen Gillis är Isabella nu ute på resande fot. Foto:
Under ett besök på Scandic Hotel gick bloggerskan in på en av hotellets samkönade toaletter. Där hamnade hon bredvid en man som uträttade sina behov.
3 av 3
Under ett besök på Scandic Hotel gick bloggerskan in på en av hotellets samkönade toaletter. Där hamnade hon bredvid en man som uträttade sina behov. Foto:

Under ett besök på Scandic Hotel tvingades Blondinbella lyssna på en man som bajsade medan hon lade på sin mascara.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Vi är så jämställda att det slagit över"

Läs Blondinbellas svar till 18-åriga Jonna Fyhr och Johanna Nordström i deras tidigare diskussionom feminism. 

Tillsammans med maken Odd Spångberg och sonen Gillis är bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip i skrivande stund ute på resande fot där hon njuter av föräldralivet och mammaledigheten, och i gammal hederlig blogganda delar hon med sig av sina upplevelser till sina läsare.

Men denna gång fick de en uppdatering utöver det vanliga.

"Jag är inte feminist"

Blondinbella har tidigare hamnat i heta diskussioner i sociala medier på grund av sina kontroversiella uttalanden om feminism och jämställdhet. 

"Jag är inte feminist, utan tycker att feminister är ett gäng kränkta vita medelklass-kvinnor sittandes med rödvin  runt ett bord och hittar på frågor att strida för", skrev hon bland annat i ett inlägg.

Nu har hon droppat en ny diskussions-bomb.

"Han gjorde nummer två och det hördes tydligt"

Under sitt besök på Scandic Hotel berättar Blondinbella att hon skulle gå in på en av deras samkönade toaletter för att sminka sig. Samtidigt klev en man in på toaletten bredvid.

– Jag gillar Scandic men något som jag ogillar starkt är deras idé kring att blanda könen på toaletten. I morse tog jag med mig min necessär in för att dra på lite mascara innan vi skulle åka, innan det så kissade jag och när jag satt där så hörde jag en man komma in och sätta sig i båset bredvid, han gjorde nummer två och det hördes tydligt, skriver bloggerskan.

Hon tillägger att även kvinnor utsätts när de tvingas sminka sig framför männen på de samkönade toaletterna. 

Diskuteras på nätet

Blogginlägget har nu skapat heta diskussioner på nätet och åsikterna är delade. Bland annat på Reddit.

"Det är väl förståeligt att som kvinna reagera på männens högljudda stön och smattrande rytanden från anus, när man är van vid att höra näktergalskvitter och känna dofter av nyponblom inne på damernas".

"Det ansiktsuttryck hon tog för skam var nog i själva verket ångesten när han insåg att hans plumsar skulle bli bloggmaterial."

"Jag ser i mitt sinne en remake på Apocalypse Now, med Blondin-Bella i Marlon Brandos roll och Scandic Hotels unisextoalett i Vietnams roll."

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.