Söndag 4 Dec
Stockholm

Bröst, pengar och hud – så kommer du enklast in på krogen

Måste leva life måste leva life hah! Vankas det party och krog i kväll? Alla som någon gång varit ute och klubbat vet att det ibland kan vara lite knivigt att komma in på de överfulla klubbarna. Nyheter24:s Gabriella Bark beskriver den stereotypa kroggästen som mer än gärna får komma in.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om skribenten

Gabriella Bark är nöjeschef hos Nyheter24.

Följ henne på Twitter: @GabriellaBark

Den stereotypa killen:

1. Du ska se ut att ha mycket deg

Som kille ska du ha mycket pengar. Har du inte mycket pengar ska du i alla fall lura folk och vakter att så är fallet. Folk kan gagga hur mycket de vill om att det inte spelar någon roll, men sanningen är den att allt här i livet blir enklare om du sitter på lite deg. Ingen gillar en fattiglapp.

Vakter "gillar" killar som kan köpa drinkbord med tillhörande törstiga tjejer.

2. Du ska inte vara för full

Det spelar ingen roll om du ser ut som Prinsen av Monaco när du glider ut ur taxin. Är du för packad kommer du inte in.

Blir du nekad? – stå inte och skrik att du tjänar mer i månaden än vad vakten gör under ett år, att du ska ringa hans chef och så vidare. Köp en kaffe på Seven Eleven och åk hem.

3. Du ska vara välklädd

Det finns ingenting roligare än att se nersunkade hipsters stå vid repen med en burk bönor i handen och gnälla över att de inte kommer in. Kommer du i en maläten mössa, en stickad tröja med knasiga mönster, skor som ser ut som två klossar och en Fjällrävenryggsäck så kommer du inte in.

Klä ut dig till lovikkavante kan du göra på Halloween.

4. Du ska vara en "skön kille"

Stå inte bara där och stirra skäckslaget på vakten. Var den sköna liraren. Ta i hand med vakten, kläm på hans arm och fråga hur mycket han bänkar, skämta om att han kan bänka dig, berätta att ni haft en soft kväll hittills men vill gå in och slita av några drinkar. Fråga om det varit en bra kväll. När han sedan frågar hur många ni är har du lyckats med ditt mission och det är bara att tralla in.

5. Gå i blandat sällskap

I stället för att komma som ett paket korv är det bäst om ni har lite bönor bland korvarna (söderhipstern från punkt tre lär ju tolka detta fel och faktiskt ta med kikärtor, men men). Gå tjejer blandat med killar så kommer ni garanterat in lättare än om ni bara är killar.

Den stereotypa tjejen:

1. Hud

Ja, det är ju ingen myt att hud gör det enklare för dig som tjej att komma in på krogen. Bara ben, bar rygg, uppumpade bröst – whatever, så länge det inte är kläder just där. Vakten jobbar hela kvällen, han kommer inte ha tid att spana in din klyfta. Den sköna killen med mycket deg kommer däremot gärna vilja förse dig med drinkar vid sitt drinkbord. 

Killen ska se ut att kunna köpa skit – tjejer ska se ut som en tjej han vill köpa skit åt.

2. Självförtroende

"Walk in like you own the place". Om du som tjej går fram till vakten som att det är "ganska självklart" att du ska komma in så tror ofta han också det. Överspela inte och bete dig som en stroppig Diva, utan strössla bara på lite extra självförtroende innan du beger dig till klubben.

3. Flirta med vakten

"Du ser lite ut som en MMA-kille, jag har alltid varit lite svag för dem" – följt av  en intensiv blick, huvudet på sned och ett litet bett i din underläpp får vilken hjärtlös vakt som helst att rodna. Jag säger inte att du ska ragga på vakten, men att flirta lite går ALLTID hem.

4. Gå med andra snygga tjejer

Är du en potatis från landet som ska gå ut med din potatiskusin? Well... då är det kanske bäst om ni går ut med ett entourage med färre nitlotter i det genetiska arvet.

Potatis 1 och Potatis 2 utan varken lista eller cash är inga Stockholms jävligaste pointers prioriterar.

5. Den urspårade tjejförfesten

Alla ÄLSKAR vi tjejförfesten. Ofta är det det bästa under hela kvällen. Obligatoriskt för en tjejförfest är dock litervis med vin och cava. Kombinerat med hög musik och höga klackar kan det ofta bli så att många häller i sig lite för mycket. På riktigt – kör varannan vatten.

Den sköna killen med deg kommer att bjuda dig på både shots och drinkar inne på klubben, så det är värt att inte komma dit full som ett ägg. 

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.