Michelle Iderborn och Samir Badran.
1 av 4
Michelle Iderborn och Samir Badran. - Foto: Nyheter24
Michelle upplevde att människor i paradiset började stöta ut henne.
2 av 4
Michelle upplevde att människor i paradiset började stöta ut henne.
Tv visar ibland en helt annan bild berättar Samir.
3 av 4
Tv visar ibland en helt annan bild berättar Samir.
I morgon kommer ni att kunna läsa Michelles svar till Samir.
4 av 4
I morgon kommer ni att kunna läsa Michelles svar till Samir.

Samir Badran försvarar PH-Michelle: "Jag var ju med om samma skit"

Samir Badran berättar om sin syn på den förekommande "mobbingen" i Paradise Hotel. – Hon vart ju söndermobbad utan att att ha någon som försvarade henne.


Det var under veckans avsnitt av Paradise Hotel som deltagaren Michelle Iderborn hade en tuff tid inne i paradiset. Iderborn upplevde att hon blev utstött av de andra deltagarna och miste vänner hon hade stått nära innan. Men en person som minst sagt stod upp för Michelle på utsidan – det var den före detta PH-deltagaren Samir Badran

Samir, du skrev ett stöttande facebookinlägg där du skriver att du tycker synd om Michelle. Varför gjorde du det?

– Det var jättesynd om henne. Hon vart ju söndermobbad utan att att ha någon som försvarade henne. Hon hade väl Smail på något hörn men det var ju inte direkt så han stod upp för henne.

Var det någon som blev utsatt för samma sak under er säsong?

– Ja, jag var ju med om samma skit. Jag hade inga vänner inne i Paradise Hotel, säger han och fortsätter:

–  Jag ville vara med folk men de ville ju fan inte vara med mig. De syntes inte i tv-rutan då de klipper bort det de inte vill ha med. Men jag var inte vän med Jesper, Jeppe och Niklas som hängde tillsammans hela tiden. Det stod att jag hängde med Thobias Johansson men han körde ju ut mig.

Är det därför du lider med Michelle tror du?

– Ja. Jag lider ju med Michelle då jag vet hur det är. Okej att det är ett spel, och visst om de hade gått på henne på grund av att hon var en hård spelare – men hon är ju inte det. Hon ville bara vara med Eric Hagberg, men ändå gick alla på henne.

Men under er säsong blev väl deltagaren Dorota så utsatt för mobbing att hon tillslut valde att gå ut?

– Ja men vafan, Dorota kom ju in och var läskig. Jag sa "Hej Dorota" och hon typ "Jag jobbar som Miss Universe, jag pratar inte med dig". Då kände man liksom, ja,  jag jobbar på Ica, men då ska du alltså inte prata med mig? Kul.

Varför tror du att det ofta blir så att folk går på en person i Paradise Hotel?

Ylva Fogel sa det klart och tydligt: "Jag kan inte umgås med tjejen som är utanför. Då riskerar jag själv att hamna utanför". Det var taskigt sagt, säger han och fortsätter:

– Är det en person mot en person så kan du ju säga vad fan du vill. Men när ett gäng hoppar på en person som ett gäng jävla snorungar, då är det en helt annan sak. Lite som när Eric gick och la sig med Paulina "Paow" Danielsson och Michaela Ozberg.

Du har väl tidigare gått ut med att du tagit ställning mot all typ av mobbing?

– Jag själv säger ju exakt vad jag tycker och kan dissa någon i bloggen som endera har dissat mig före eller som då kastar skit tillbaka. Men då är det ju två personer mot varandra. Det är mer när det är riktig mobbing som jag starkt är emot det. Det är inte okej på något plan att flera går på en.

Hur känns det när det är flera i kommentarsfältet som går på dig då?

– För en offentlig person så är det ju inte en person utan typ 10 000 personer som går emot mig, klart man blir ledsen. Jag försöker alltid tänka: "Är det inte något jag gjort som är skitfel, då vet jag att problemet sitter hos de som sitter och hatar, och inte hos mig". Låt dem tycka vad de tycker, jag försöker att inte bry mig.

/
/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.