Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

6 saker alla som jobbar i butik hatar under julhandeln

- 01/12/2014, 10:49 -

Nu är det jul igen – och det är en jäkla plåga för alla butiksanställda. Nyheter24 listar sex saker som alla anställda hatar.

1. Att tvingas lyssna på julmusik

Alltså samma julmusik. Samtliga arbetstimmar – under flera veckor i rad. Lite som att vara utsatt för ljud-tortyr.

Bildkälla

2. Att tvingas lyssna på skämt om julmusik

Nähä, går "Feliz Navidad" likadant nästan hela tiden? Det har jag inte noterat. Och framförallt har inte tre miljarder andra människor berättat det för mig.

Bildkälla: Shutterstock

3. Att tvingas julpynta hela affären

Alltså hela jävla affären. Och det är jäkligt svårt att framkalla julkänsla när du ska försöka få en plats du hatar att se gemytlig ut. Dessutom något som alltid ska utföras med billigast möjligt pynt.

Bildkälla 

4. Alla ska ha samma vara

Ja, alltså alla visste att det skulle bli en populär grej under den här julen. Alla utom kunderna förstås, som glatt skäller på dig för att årets julklapp eller för den delen bruna bönor inte finns på hyllorna den 23.

Bildkälla

5. Alla tar med sina barn

Barn är mycket, men dom är fan inte anpassade till julstress. Vilket märks när någon liten figur med knallröda kinder och skitig overall kommer in i din butik och ägnar de närmaste två timmarna åt att skrika.

Bildkälla

6. Att det avslutas med mellandagsrean

Bildkälla 

----

Läs även: Allt du behöver veta om varför vi firar julafton