9 anledningar till varför FIFA är mycket bättre än en gnällig partner

- 11/12/2014, 19:50 -
Carpe Diem. Carpe FIFA.

Carpe Diem. Carpe FIFA.

Anledningarna är många, men vi har listat några – här är 9 anledningar till varför FIFA är bättre än en gnällig partner.

1. Äter inte upp din mat

Nej, här är det ingen som beställer en sallad och sedan snor av dina strips inte. Under en kväll med FIFA får du ha all typ av mat och dryck HELT för dig själv.

Omnomnom...

Bildkälla

2. Gnäller inte på allt

Att du glömt att köpa värmeljus, inte städat, inte ser ut som Brad Pitt i Troja och inte ger nog med komplimanger spelar inte FIFA någon roll. FIFA tycker om dig – precis som du är. 

Bildkälla 

3. Ställer sig inte framför tv:n medan du spelar

Du sitter och svettas framför sista halvlek, pulsen är skyhög, hjärtat är i halsgropen, svetten rinner längst ryggen och nu känner smaken av vinst. Plötsligt dyker ett surt jävla ansikte upp framför skärmen med händerna i sidorna och frågar dig "Men lyssnar du eller!??".

FIFA skulle aldrig, och nu menar jag aldrig göra någonting dylikt mot dig. 

Bildkälla

4. Frågar inte om förlovning

Du behöver aldrig någonsin vara orolig över att FIFA är sugen på att binda sig. FIFA vet att du vänstrar med både Call of Duty och Assassin's Creed – och är helt fine med det.

Så länge du är glad – är FIFA glad. 

Bildkälla

5. Velar aldrig om maten

FIFA sitter inte och velar med menyn i tre timmar innan den kommer på vad den ska äta – för att sedan ångra sig när FIFA väl beställt.

Bildkälla

6. Klagar inte på att du gillar andras Instagrambilder

FIFA skulle aldrig bli lack på att du gillar andras bilder på Instagram. Bröst, rumpor, leenden, inoljade Amer och Tiffany i varsin solstol, spelar ingen roll – BARA ATT GILLA PÅ!

Bildkälla

7. Försöker inte bjuda in sig själv till pokerkvällen med polarna

FIFA skulle aldrig försöka trycka in sig på pokerkväll med polarna. Röka cigarr, dricka whisky och spela poker får du göra hemma – FIFA stannar hemma, nöjd och glad.

Bildkälla

8. Säger inte att det är "dags att raka sig" 

FIFA skulle aldrig ha invändningar på din skäggväxt. Någonsin.

Bildkälla

9. Det bästa med FIFA är ändå att – när du är klar kan du köra en gång till på direkten. 

Bildkälla