9 Disneyfilmer som betyder betyder någonting helt annat än du tror

- 10/01/2015, 16:32 -
1 av 13

2 av 13

3 av 13

4 av 13

5 av 13

6 av 13

7 av 13

8 av 13

Picasa 3.0

9 av 13

10 av 13

11 av 13

12 av 13

13 av 13

Vad betyder egentligen våra favoritfilmer från barndomen?

Alla gillar vi Disneys magiska sagor, men kikar vi lite närmre och läser mellan raderna ser vi att Disneyfilmerna har dolda agendor vi kan lära oss mycket av, särskilt när det kommer till dejtinglivet.

1. Skönheten och Odjuret

Ser du ut som skit får du ändå brudar så länge du har pengar och bor i ett slott.

2. Lilla sjöjungfrun

Ingen kvinna vill vara singel, och det finns ingen gräns för vad en tjej är villig att uppoffra för att hitta den rätte. En vacker röst, sitt liv i korallreven, vänner, familj, shit hennes pappa är kung över Atlanten men ändå vill hon ge upp ALLT för att få gå på date med en mörkhårig, mystisk man

Det är ingen skräll att hon i slutet lämnar sin familj och sitt liv som havsprinsessa för ett par käkar, biceps och en uniform.

3. Peter Pan

Vem har inte dejtat en kille som Pan? Snubben som varken vill ha ett 8-17-jobb eller skaffa sig en utbildning, utan flyger till "Never Neverland" där han slipper att växa upp. Spela FIFA, leka följa John och hänga med sjöjungfrurna Amber och Tiffany.

Guldstoftet som får honom att flyga vet vi ju alla vad det är...

4. Aladdin

"Fake it til you make it baby". Ska du skaffa dig en överklassbrud är det bara att shape up and dress up. Ett sms-lån, nya märkeskläder och en jorden runt-resa – sen är sessan din.

5. Snövit

Snövit blir uppvaktad av inte tre inte fyra utan sju dvärgar som hamnar i friendzone direkt, i stället blir hon tillsammans med en prins. Läxan här är med andra ord:

1. Det är aldrig positivt att vara kort som kille

2. Om du som kille anstränger dig för mycket blir du friendzooned.

3. Det finns alltid någon avundsjuk tjej som vill förgifta dig med ett äpple.

6. Törnrosa

Brudar gillar att sova. Länge. Prinsen i filmen är ju såpass skön att han inte direkt drar upp persiennerna och skrik att "ni måste göra någonting av dagen".

Han väcker henne med en kyss.

7. Robin Hood

Ta från de rika och ge till de fattiga talar ju sitt tydliga språk. Hood är ju en supersosse utan utbildning som inte pallar skaffa sig ett riktigt jobb – så han tar alltså pengar från de som har det bättre ställt. Hans gröna lilla mössa pekar på att han bor på söder. Har lätt för att få tjejer.

8. Pinocchio

Män kan inte ljuga utan att det syns.


9. Alice i Underlandet

Tjejer som Alice fördrar näsgodis och hallucinogena droger framför kärlek.