Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

8 saker killar gör som stör ihjäl tjejer

Sluta påpeka när din tjejs smink är out of place.
1 av 1

Sluta påpeka när din tjejs smink är out of place.

Crushable

Nöje | 18/01/2015 12:05

Vill du ha en lekande lätt relation med din tjej? Bra, läs då det här.

1. Retas
Killar tror att dom e såååå roliga när de retar en över ens sätt att prata eller för något komplex. Första gången var det kanske lite kul. Femtielfte gången så googlar vi numret till Friends. 
 
Bildkälla: Giphy 

2. Kollar på andra brudar

Alltså. Ja, ja, vi tjejer kollar ju också på andra killar. Men måste killar alltid ha så himla dålig smak och typ spana in "naturliga" tjejer med fräknar och en "slarvig fläta"? 

Bildkälla: Giphy 

3. Gnäller över ens smink
"Oj du har en lösögonfrans där!" "Oj ditt läppstift har blödit". JAHA MEN SLUTA TITTA PÅ MIG DÅ OM JAG ÄR SÅ HIMLA FUL OCH ALLT JAG GÖR ÄR FEL. 

Bildkälla: Crushable  

4. Fattar inte när man är sur
Man försöker spela tuff och vara helt tyst. Man svarar kort på tilltal. Ändå fattar de ingenting och bara spelar tv-spel och skrattar. 

Bildkälla: Giphy 

5. Har inte en kärleksbild på er på Facebook 
Om du vill plocka enkla poäng hos din flickvän: byt omedelbart din profilbild till en härlig kärleksbild på er två. Så att INGEN kan missa att du älskar din tjej mer än livet självt. 

Bildkälla: Giphy 

6. Slutar lyssna
Du kan vara mitt uppe i en spännande utläggning eller något härligt skvaller som du bara måste dela med dig av. Och plötsligt, efter typ tio minuter, så får du en reaktion. Och reaktionen är: öh, va? Vad sa du?. Nä, de va inget...Glöm det.

Bildkälla: Giphy 

7. Påpekar när man är full
"Ska du verkligen ha mer Champagne?" "Du verkar lite full?". MEN JA JAG VET ATT JAG ÄR FULL VI ÄR JU PÅ EN FEST, DAAAAH? 

Bildkälla: Giphy 

8. Gör planer utan att berätta något
Du ser två packade väskor i hallen och undrar om han ska flytta ut. – Va, nej, jag ska ju med grabbarna till London idag! Okej, thanks for sharing. 
 
Bildkälla: Giphy