Fredag 27 Maj
Stockholm

6 steg för att playa en player

Att simma ur bild är ett bra tips.
Att simma ur bild är ett bra tips. Foto: Giphy

Sugen på att playa en player? Läs det här.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du träffat en svinig playerkille eller en supersexig playertjej? Som du helt enkelt bara MÅSTE vara med – kosta vad det kosta vill? Alltså, vill du lära dig att playa en player? Det är ett heltidsjobb, det måste man ha klart för sig. Och om man inte är helt känslokall så lär man förmodligen gå under av ångest på vägen när man ska lära sig den svåra konstformen. 

1. Lita inte på någonting hen säger, någonsin – men visa det aldrig. 
Utgå från att allt hen säger är lögn. Här ska jag översätta fyra vanliga meningar från playeriska till svenska. 

"Du är så sexig" (lögn)
"Jag saknar dig" (ligger förmodligen med någon annan)
"Älskar dig" (spelar förmodligen Fifa)
"Jag vill leva resten av mitt liv med dig!" (är förmodligen skitfull)

Men! Spela med och boosta!
 

2. Förbered dig på att bli "dumpad"
Efter några månader kommer playern devalvera dig. Från att ha typ varit helt besatt av dig och fått dig att känna dig som den roligaste, sexigaste ever så kommer hen plötsligt försvinna, sluta höra av sig eller försöka göra dig svartsjuk. Detta är ett helt normalt beteende för en player. Ta det inte personligt, utan tänk att playern ju faktiskt är slav under sitt eget beteende. 

3. Ju fler, desto bättre
Om du inleder en relation med en player – se till att alltid ha några andra vid sidan om. Självklart ska du sköta det diskret och din player ska aldrig få reda på det. När din player kör silent treatment på dig eller spelar cool ska du låtsats vara sårad och sakna hen. Under den här tiden kan du passa på att leka av dig med dina andra killar och/eller tjejer vid sidan om.
 

4. Ställ aldrig krav och gör aldrig slut
Att playa en player, och att behålla en player livet ut (tro mig, det kan man verkligen vilja göra. Finns ju inga som är så bra i sängen som psykopater, players och borderlinebrudar) handlar om en enda sak. Inte skapa drama. Män hatar drama och konflikter, och hysteriska tjejer skyr de som pesten. Är det en kvinnlig player du har att göra gäller självklart samma sak. Inga ultimatum, inga hot. Bara lugnt och fint låta playern föra sitt spel och köra sitt race.
 

5. Playern kommer alltid tillbaka aka "det är aldrig slut" 
Det här är lätt att glömma. För efter ett tag kommer playern att tröttna på dig och byta ut dig mot någon annan. Förmodligen någon mycket fulare. Typ en tråkig men glad tjej med Gina Tricot-top och röda extensions. Eller en Stureplans-kille som ser ut som en pannbiff och saknar själ. Du kommer säkert vara skitledsen och undra vad du har gjort för fel. Men du har inte gjort något fel för du är helt perfekt. Glöm inte bort dina andra killar eller tjejer du hade vid sidan om. Nu är det ett perfekt tillfälle att ge dom lite kärlek. Då och då kommer din player höra av sig och kanske vilja ligga eller sexmessa. Bara för att få bekräftelse och för att du inte ska släppa playern. Ge playern lite bekräftelse och var helt obrydd. Spela med.

6. Simma ur bild
Ibland är det bra att simma ur bild lite. Var lite kortare i tonen men strunta inte i att svara, res iväg nånstans, berätta inte om dina planer utan ligg lite lågt. Players hatar att inte ha kontroll och det här beteendet får playern att vilja ha tillbaka dig – bara för att kunna kontrollera dig. 
 

***

Lycka till och säg hejdå till ett sunt kärleksliv!

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela